Nomak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Merhaba elimdeki divx rip videolarımdan güzel sahneleri screen shot gibi almak istiyorum en basit yontem print screen denedim :D paintde bile video oynuyor :D nasıl yaparım profesyonel olması önemli aldığım screen captureların. Böyle bir program varmıdır kullanan Help meh plx the X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 vlc player'ın snap shot özelliği var onu kullanarak vidyodan kare alabilrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 kullandığın video player'ın özelliği olmalı. mesela VLC ve bsplayer bu özelliklere sahip [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 16:41 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 wmp ninde i kisa yolu war ctrl s mi ctrl printsceen mi helpine bakarsan bulurusn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Frap vardı sanırım Fraps te olabilir [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 16:37 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 eyv deniyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yukarıda dendiği gibi vlc player ya da bs player indir, onların bu tarz özellikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar