Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Amerika

Quardon

Öne çıkan mesajlar

Bende ntsc/u ps3 var sadece ntsc/pal dönüştürücü almak gerekiyor normal tv'ye bağlamak için o kadar ,gönül rahatlığıyla alabilirsin.Ps3'te regionda yok ps3 için olan her oyunu çalıştırabiliyor ps3.Region olayı sadece ps2 ve psx oyunları için oluyor.

edit: unutmuşum şunu elektrik işi söyle oluyor ntsc/ular için geçerli ama ntsc/j ler için değil dikkat çekerim,normal bilgisayarınız için kullandığınız elektrik kablosunu bağlıyorsunuz ps3'e ve 220w ile sorunsuz çalışıyor.

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 21:18 tarihinde, Dux tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben aldım kullanıyorum fiş için ucuna bi uyum seysi alıyosun elektrikçilerde var 1 mly bişey bide eğer tv plasma ya da lcd değilse tvye takılması için yine elektrikçiden skart uyum seysi alıosun o da 5 mly bişey

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 14:59 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Baya bi arastırdım bu konuyu simdi butun bilgilerimi aktarıyorum.

Oncelik NTSC ve Pal diye 2 kavram var. Eger Amerikadan PS3 alırsak NTSC-u almıs oluyoruz. Japonyadan alırsak NTSC-j avrupadan alırsak PAL. Simdi farkları neler diye sorarsanız. Oncelikle PS3 oyunlarında Single Modeda hic bir fark yok.Her ulkeden alınan ps3 oyunu single modda calısır. Fakat online modeda /oyunun arka kısmında 1.2.3 diye yazıor/ oynamak icin PAL ps3 oyunu almanız daha avantajlı cunku avrupa sunucuları daha kalabalık.Yine Eger NTSC Alırsak buradaki blu-ray discler ve dvdler pal oldugu icin amerikadan siparis etmemiz gerekior.Ayrıca yine turkiyede oldugumuz icin ntsc makinemiz varsa orjinal ps2 oyunlarını oynayamıoruz turkiyeden aldıgımz.Dolayısıyla PAL versiyon turkler ve avrupalılar icin daha avantajlı.

İkinci olarak tv sorunsalı Full hd alacaklar yuarda gosterdigim tvyi alsınlar cunku en ucuzu bu iyi olanlarından.Ve gayet guzel goruntu verior.Simdi eger tvniz hd ise gidip bir HDMI kablo alın ps3ten cıkan s-video girisi ni sokup onu takın daha kaliteli goruntu alırsınız.

Oyun olarak ilk basta resistancei oneririm. Eger online oynayacaksanız en basta motorstorm gelior. Eger yanınızda bi kisi varsa virtuallerden birini alabilirsiniz.Bunun yanında nba 2k7de cok guzel bi oyun. Aklıma pek gelmiyo baska bisi sorunu olan varsa sorsun yanıtlayayım.

Alıntı degildir okudugum yerlerden edindigim bilgilerle yazılmıstır yanlıslar olabilir duzeltelim hepimiz ogrenelim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...