Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 nwn2 kurdum. heryerde siyah siyah şeritler falan var böyle. advanced grapich ayarlarını değiştirdikçe şeritler yer değiştiriyo falan anlamadım. bide stalkerın ilk oyunun başladığı yerde oldu biraz. sonra geçti. yardım lütfen. kart : ati 1600xt crossfire
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 eger birden fazla oyunda serit serit cizgiler geciyosa, renklerde degisiklik, grafiklerde bozukluk oluyosa buyuk ihtimalle ekran kartinin isinmasi ve/veya bozulmasindandir. yazilimsal birsey oldugunu sanmiyorum. ha ama tek oyunda oluyosa oyunla alakali olabilir.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Aynı fikirdeyim. O şeritler çıktığı zaman alt-tablayıp windows grafik ayarlığından ekran kartının sıcaklığını görebilirsin. Nette bir yerde optimum sıcaklığı falan yazıyordur onla kıyaslarsın eğer 10 santigrat derece gibi bir fark varsa fazla ısınıyordur. Çözümü ise fan almak. 6600gt'im için Arctic Cooling nv silencer almıştım sıcaklık ortalama 10-15 derece düştü ve artifactler geçti.
Öne çıkan mesajlar