Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 belki vampirli manga seven vardır.Ben yeni başladım okumaya. isterseniz konudan bahsedebilirim ya da link verip ilk bölümü kendiniz okuyup konudan haberdar olabilirsiniz. 23 chapter var sanırım burda.http://savefile.com/projects/1004712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 bunun animesini indirdim dun, henuz seyredemedim, var mi yorumunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Gayet güzel izlenir bi anime tavsiye ederim 6. bölüm çıktı şu an kaçirmayin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Kız mangası, kız animesi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 animesi çok güzel gidiyor,bugun 6. bolum cıktı. Mangasınada yeni başladım.vnmanga.com de en çok hit alan 2. manga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bende hep iyi şeyler duydum hakkında fakat bir türlü ne mangaya ne animeye başlıyamadım. Nedense gördüğüm resimlerdeki çizimler falan çok itici geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 müzük çok hoş akai akai hedei hedei lay lay lom hödöleyyyyy (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 vampir konulu animeyi her türlü izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 cok rahat izlenen, baymayan, yorucu olmayan, 1 oturusta 6 bolum birden seyrettim. Yalniz merak ettigim bir sey var, simdi code geass cok kaliteli yaiynlaniyor 1280 cozunurluklu. Bu da yeni bir seri, ama cozunurluk 740 , bir tek code mu HD felan yayinlaniyor o yuzden mi kaliteli ? mesela hellsing mtv de cok kaliteli idi, ama benim indirdiklerim, hep dusuk kalite ya 640 ya 700 kusurlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Vampire Knight 720p yayınlanmıyor. O 720p RAWlar upscale. Japonlar encode işinden anlamıyor. Senin indirdiğin Hellsingler büyük ihtimal DVD rip değildir yada encodelayan adam işini bilmiyordur. MTV nin verdiği hs dvd kalitesindeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bende ilk bölümü izledim artık yeni animelere başladıkça konuların küçük ayrıntılarla tekrar ettiği hissi uyandı bende. Krunisk gibi bişi değil. Açıkcası çok fazla bir beklentim yok bu animeden de vakit geçirmek için izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Dragonfire said: Bende ilk bölümü izledim artık yeni animelere başladıkça konuların küçük ayrıntılarla tekrar ettiği hissi uyandı bende. Krunisk gibi bişi değil. Açıkcası çok fazla bir beklentim yok bu animeden de vakit geçirmek için izliyorum. Krunisk ? Trinity Blood fiyaskosu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben begendim baya konusu güzel gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Chihiro : xvid ve h264 (mkv) yapiyorlar fakat ps3 umde oynatacagim mp4 formatlisini ( 720p ) ariyorum, var mi bu format ve kalitede fansubber ? edit : ispanyolca mp4 ler buldum, iniglizce bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bölümler çok kısa hiç olay olmuyor çok tahmin edilebilir şimdilik. Çizimler güzel olsada yetmiyor sadece çizim biraz daha konuya giriş yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bitti bu da. Çok ta dandik bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bir iki aya kalmaz yeni sezonu çıkacak diye haber görmüştüm... Mangasını bi yere akdar okumuş bir eleman olara söylüyorum vaktinizi harcamayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ahanda buldum [hr] The official Japanese website of the Vampire Knight manga series has announced that the second season of the anime adaptation has been green-lit for broadcast this October on the TV Tokyo station. The 13th and final episode of the first season will run next week in Japan. A Vampire Knight: Cross Academy Broadcasting Club web radio show will also premiere on July 7. On the radio show, voice actors Mamoru Miyano, Daisuke Kishio, Susumu Chiba, Junichi Suwabe, and Sōichiro Hoshi will play their fictional counterparts Zero Kiryū, Kaname Clan, Takuma Ichijō, Akatsuki Kain, and Senri Shiki, respectively. The anime adapts Matsuri Hino's original manga about Cross Academy, a school where the student body is divided into the "regular" Day Class and the "elite" Night Class. Yuki Cross, the adopted daughter of the headmaster, is one of the few people in the entire school who knows that the Night Class students are vampires. Viz Media has been publishing the manga in North America since last year, and the anime premiered on TV Tokyo on April 7. [hr] Ekimde yayınlanacakmış işte... izlemek isteyenlere duyrulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 2. sezonuda buradanmı tartışıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Nesini tartışıcan ki. Her bölümden sonra niye hala izliyorum diye soruyorum kenmdime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Aynı durum bende 1. sezonda da vardı ama neden bilmiyorum sonunu getirdim. Birşekilde izletti kendini. Hi Miss Alice inde etkisi olabilir tabi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Benimde tartışmak istediğim bu zaten bi sebebden dolayı izletiyor ulan acaba bu nie böle bu niye böyle oldu gibisinden fikir yürütmeye kafada senaryolar teoriler yapmaya zorladığı için olabilir belkide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 07 Dallas ve bilimum türk filimleri az kalır bunun yanında yau X kişi: Durun siz kardeşsiniz!!1 A+B ikilisi : geç kaldın be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 manga sıpoylır En son animede ne oldu bilmiyorum da ilerde Yuuki ile Kaname beşik kertmesi falan çıkıyor. Yuuki de true ancestorların mı ne prensesiymiş meğersem annesi bunun bütün vampirliğini bastırmış ölümünde. Bu ikisi esas kardeş değilmiş aka vuruş serbest falan filan Benim gibi zero cuyu üzmüştü tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 07 sıpo 7 de kaname dönüştürdü bunu vanpire zero geldi wtf you do pal silahları doğrultur modunda yuuki önüne geçdi dur zero o benim kardeşim(?) dedi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar