pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 said: pogodi annemin eller =) [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:59 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 o zaman sor annene yumurta koyulur muymuş koyulmaz mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 "koyulmaz, o nerden çıktı" dedi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 salçalı bulgur pilavımı olur peeehh salça yerine ince ince kıyılmış yeşil biber koy bak... salçaymış peeh ööeeeh, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 burdan pogodi'nin yemekten anlamadığını çıkarıyoruz.. benim bildiğim pilava domates konmaz. biber de konmaz. ha domates koyarsan onun adı domatesli pilav olur.. ya da başka şeyler koyarsan meyhane pilavı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ABİ nası konmaz ya? bulgur pilavını bırak pirinç pilavı bile domatesli çok taş olur. ayrıca kim demiş konmaz diye? istesem fikiboklu bile yaparım pilavı. yeter artık laf etmeyin pilavıma.yicekseniz yapın yiyin yemicekseniz bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben bulgur pilayını sade severim. ne biberli, ne domates soğanlı vsvs. sade olucak. yanında da kola. bu kadar. ben daha elma bile soyamazken, el bulgur pilavları yapıyor. tey teey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 mis gibi pilav tut işte , denedim cok sahane. ardeth ramenden kalma alıskanlığıyla yumurta diye tutturmus ama bulgur pilavı dostum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 adamim isteyen istedigi gibi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 SALÇALI BULGUR PİLAVI FTW K GGNORE THX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Canım sen o domates ve soğanın yanına bi de patlıcan(çok minik minik doğranmış) ve (çok ince doğranmış) biber ilave edersen çok daha nefis olur o pilav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 salçası biraz az bence. ikinci seferde duble koydum. tadına doyamıyorum. ellerinize sağlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Benim aldığım soğanlar mı buglı çıkıyo hep, pembeleşmek yerine kahverengi oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yok öyle olucak zaten, bu pembeleşme yemek yapmada bi terim oluyo ehehe =) pembeleşme kahverengileşmeden bi önceki kıvam oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mercimeklisi güzel olur bulgur pilavının.. üstüne soğanı yağda kızartıp konur süper bi şeydir kendileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Süpersin pogodi. Yemek yapmayı öğrenmeye karar vermiştim bu sabah. Sonra dedim kendime bi pati tutorialsa bakiyim. İyiki bakmışım valla canımda bulgur çekmişti =) senin tarifinlen yapmaya başlicam 5 dakkaya. Böyle çalışmaların devamını bekliyorum. 18 i doldurmadan en az 3-5 çeşit yemek yapabilen adam olmak güzel olur. Niye 18? bilmem öyle işte. Erkenden öğrenmiş bi bok olmuş gibi hissederim belki =P 8 gibi elimde datlı tarfileri kitabı vardı. Süper bişey gördüm böyle portakallı turta jöleli möleli =D Küçümseyip 1 paragraf tarfi var ne kadar zor olablirki dedim önce ama hiçde öyle değilmiş. Bin tane şey vardı mmmm hah hatırladım mesela tepeleme un falan diyor daha o ne onu bile anlayamadım. Kısacası Advanced tarfilere, efennime söyliyim datlılara geçersek çok hoş olablüp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 valla emeğine sağlık ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bulgur pilavı for the win!! *kükreyensmiley* Tarif için teşekkürler, yarın ilk işim malzeme almaya koşturmak olacak. *şlops* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oha lan nası canım çekti anlatılmaz. yatiim ben iyisimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yaptım şuan pişiyo, ekstra olarak ta bir tablet et suyu, az bişey sarımsak tozu ve yine az bişey pul biber attım. Bakalım zaman ne gösterecek. Nihoh. Edik: Allahım yaleppim süpaneke dinimiz mübarek amin. Şahane oldu lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tam aradığım tuto. fenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar