Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Bulgur Pilavı Tutorialı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burdan pogodi'nin yemekten anlamadığını çıkarıyoruz.. benim bildiğim pilava domates konmaz. biber de konmaz. ha domates koyarsan onun adı domatesli pilav olur.. ya da başka şeyler koyarsan meyhane pilavı olur...
Mesaj tarihi:
ABİ
nası konmaz ya?
bulgur pilavını bırak pirinç pilavı bile domatesli çok taş olur.
ayrıca kim demiş konmaz diye?
istesem fikiboklu bile yaparım pilavı.

yeter artık laf etmeyin pilavıma.yicekseniz yapın yiyin yemicekseniz bb.
Mesaj tarihi:
ben bulgur pilayını sade severim. ne biberli, ne domates soğanlı vsvs. sade olucak. yanında da kola. bu kadar. ben daha elma bile soyamazken, el bulgur pilavları yapıyor. tey teey..
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Süpersin pogodi. Yemek yapmayı öğrenmeye karar vermiştim bu sabah. Sonra dedim kendime bi pati tutorialsa bakiyim. İyiki bakmışım valla canımda bulgur çekmişti =) senin tarifinlen yapmaya başlicam 5 dakkaya.

Böyle çalışmaların devamını bekliyorum. 18 i doldurmadan en az 3-5 çeşit yemek yapabilen adam olmak güzel olur. Niye 18? bilmem öyle işte. Erkenden öğrenmiş bi bok olmuş gibi hissederim belki =P

8 gibi elimde datlı tarfileri kitabı vardı. Süper bişey gördüm böyle portakallı turta jöleli möleli =D Küçümseyip 1 paragraf tarfi var ne kadar zor olablirki dedim önce ama hiçde öyle değilmiş. Bin tane şey vardı mmmm hah hatırladım mesela tepeleme un falan diyor daha o ne onu bile anlayamadım.

Kısacası Advanced tarfilere, efennime söyliyim datlılara geçersek çok hoş olablüp =)
  • 9 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yaptım şuan pişiyo, ekstra olarak ta bir tablet et suyu, az bişey sarımsak tozu ve yine az bişey pul biber attım. Bakalım zaman ne gösterecek. Nihoh.

Edik: Allahım yaleppim süpaneke dinimiz mübarek amin. Şahane oldu lan!!
  • Yeni Oluştur...