Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafam Karışık?

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Normalde böyle başlıklar açan biri değilimdir ama ne bilim açayım dedim,yaklaşık 1 yıl önce bana kötü koyan bir ayrılık yaşadım,o zamandan beri aşk hava civa unutmuştum kendimi çekmiştim ortamlardan,taa ki bu yılki bir konserde arkadaşımın grubundan bir kızla tanışana kadar!o gece belki de biranın etkisi ve kızın bana olan yakınlığı beni etkilemişti,arkadaşıma şaka yollu sordum nedir olay diye?konuşurum ama olur olmaz bilemem dedi.Neyse geçenlerde konuşmuş kızda bana karşı boş değilmiş,kopnuştuk bikaç gün çok güzel muhabbetler ettik,birlikte gezdik falan,gel gör ki dün gece kordon'da sunset'te ikimizde zom olup biraz hava almaya yürüyelim dedim,kabul etti dolaşırken durumumuzu sordum,beni üzmek istemediğini ama kafasının da çok karışık olduğunu söyledi,ilerde pişman olmak istemeyeceğini söyledi bende anlayışla karşıladım,fakat beni çok beğendiğini,bana karşı bişeyler hissettiğini söyledi,ben de ona zaman tanımak istedim,bikaç gün onu yalnız bırakıp aramamayım dedim?sizce doğru mu yapıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

şuda ihtimal dahilinde, ilerde pişman olacağı şey, ilişki süreç açısından ona uygun olmaman. senin ondan gerçekten hoşlanmayıp geçici ve hafif hisler besleyip beslemediğini anlayarak seninle bi geleceği var mı diye düşünüyorda olabilir, kızın geçmişte yaşadıkları ve istekleriyle alakalı olarak... Eğer gerçekten hoşlanıyorsan falan çok fazla zaman falan verme yakın ve sıcak ol, bişiler paylaş...

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 12:18 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu ilişkiyi istiyorsan seni tutan bir şey olmasın onu mutlu et o zaman pişman olmaz ilerde elbet...ama aklın hala gemişte ise ki sanmıyorum sen aşık olma yolunda emin adımlarla hızlı hızlı ilerliyorsun..ben senin yerinde olsam arar ondan etkilendimi söler düşüncek bişey olmadını ve buluşup biraz zaman geçirerek buna karar vermemiz gerektini söylerdim..tanışmadan olmaz çünkü şuan tanımadığın için çekiniyosun..aslında tanısan pek bi olayı yok..niye böle yaklaşmışım diceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...