A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Normalde böyle başlıklar açan biri değilimdir ama ne bilim açayım dedim,yaklaşık 1 yıl önce bana kötü koyan bir ayrılık yaşadım,o zamandan beri aşk hava civa unutmuştum kendimi çekmiştim ortamlardan,taa ki bu yılki bir konserde arkadaşımın grubundan bir kızla tanışana kadar!o gece belki de biranın etkisi ve kızın bana olan yakınlığı beni etkilemişti,arkadaşıma şaka yollu sordum nedir olay diye?konuşurum ama olur olmaz bilemem dedi.Neyse geçenlerde konuşmuş kızda bana karşı boş değilmiş,kopnuştuk bikaç gün çok güzel muhabbetler ettik,birlikte gezdik falan,gel gör ki dün gece kordon'da sunset'te ikimizde zom olup biraz hava almaya yürüyelim dedim,kabul etti dolaşırken durumumuzu sordum,beni üzmek istemediğini ama kafasının da çok karışık olduğunu söyledi,ilerde pişman olmak istemeyeceğini söyledi bende anlayışla karşıladım,fakat beni çok beğendiğini,bana karşı bişeyler hissettiğini söyledi,ben de ona zaman tanımak istedim,bikaç gün onu yalnız bırakıp aramamayım dedim?sizce doğru mu yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 arasan, "kafam karışık " ayakları olabilir. aramasan "ilgi göstermedin" der... içinden geleni yap diycem de sen bilirsin yine de... çok takma kafaya sonra pis koyar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 cevap gerektirmeyen mesajlar at.Uyuyorum ,iyi geceler vesaire tarzı hem hafif arayı sıcak tutarsın hem bunalmaz kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Istemiyor seni. Zorlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 şuda ihtimal dahilinde, ilerde pişman olacağı şey, ilişki süreç açısından ona uygun olmaman. senin ondan gerçekten hoşlanmayıp geçici ve hafif hisler besleyip beslemediğini anlayarak seninle bi geleceği var mı diye düşünüyorda olabilir, kızın geçmişte yaşadıkları ve istekleriyle alakalı olarak... Eğer gerçekten hoşlanıyorsan falan çok fazla zaman falan verme yakın ve sıcak ol, bişiler paylaş... [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 12:18 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 abi sür gitsin yaaa, ya herro ya merro ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 öncelikle mesajlar için teşekkürler,bakalım az önce msn de az muhabbet ettik,ağzını arayayım dedim ama vazgeçtim,bu aralar görüşürüz burdan haberdar etmeye çalışırım,akışına bıraktım azcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 çok fazla akışına bırakma, suların döküldüğü yer bok çukuru olabiliyor da o yüzden dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: Istemiyor seni. Zorlama. Akışına bunu bilerek bırak diyeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Kafası karışık insanı ya ikna edersin ya da yola çıkmazsın. Kafası karışık insanlarla bir yere varılmaz, her konuda da böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 valla bu ilişkiyi istiyorsan seni tutan bir şey olmasın onu mutlu et o zaman pişman olmaz ilerde elbet...ama aklın hala gemişte ise ki sanmıyorum sen aşık olma yolunda emin adımlarla hızlı hızlı ilerliyorsun..ben senin yerinde olsam arar ondan etkilendimi söler düşüncek bişey olmadını ve buluşup biraz zaman geçirerek buna karar vermemiz gerektini söylerdim..tanışmadan olmaz çünkü şuan tanımadığın için çekiniyosun..aslında tanısan pek bi olayı yok..niye böle yaklaşmışım diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hayır=evet evet=evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 "ve olamadı aşk deli gibi aşk ölümüne aşk olamadı senle sensiz.. " (yorumda bulunan,okuyan tüm patilere teşekkür.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar