Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 var mıdır? hangi okullardır? sınavı nasıldır? yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 oha kişisele açmışım yaw. taşıyabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 İstanbul'dakilerin çoğu özel yetenekle alıyor. Devlet: Marmara MSÜ Özel: Maltepe Yeditepe Beykent Bahçeşehir Kadir Has Kültür Doğuş Okan falan filan Sınavı nasıldır dersen birşey diyemem çünkü her okulun kendine has sınavı var. Figür sadece mimar sinan'da soruyolar ama marmara'da da sorma ihtimalleri var her zaman. Diğerleri işte önünne bir obje koyuyorlar al bunu çiz diyorlar. Sonra birtane de hayalden obje çiz diyorlar falan,makas mesela. [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 22:47 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sağol öncelikle ama sınavı nasıldır derken mesela ben grafik tasarım için kasıyorum şuanda zaten özel yetenek sınavına giricem o sınavla mı alınıyor yine? ayrı bir sınav mı yapılıyor. bunu öğrenmek istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 her okulun sistemi farklı, marmara da 3 tercih yapıyorsun, 3 tercih için de ayrı ayrı sınavlara girmiyorsun, tek sınav ama ilk tercihinin puanı daha yüksek oluyor, sonra tercihlerinin arasından barajı geçtiğin bölümlerin mülakatına giriyorsun. Mimar sinanda önce baraj sınavı var, baraj sınavında bölüm yok, herkes giriyor baraj sınavına, 40 puanı geçen 2. aşama sınavlarına giriyor. 2. aşama sınavlarında 3 grup var, 1 grup resim-heykel. 2. grup fotoğraf, 3. grup da diğer bütün bölümler var. mimar sinanda 3 tercih yok, istersen bütün bölümleri tercih edebilirsin, o zaman 3 grubun da sınavına giriyorsun... diğer okulların sınav sistemlerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Arkadaslar bi arkadasim icin soruyorum : " 27 agustos`ta ic mimarlik icin yetenek sinavina giricekmis ( mimar sinan dediydi sanirim ) . Cizime yetenegim var biraz diyor,o zamana kadar iyi hazirlik verebilecegi bi kurs/ders yeri var midir ? " Varsa nerdedir kacadir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mimar Sinana çok yetenekli kişiler bile anca 1 sene hazırlıkla giriyor,3-4 senede girenler falan da var yani. İmkanı yok arkadaşının Mimar Sinan'a girmesine. Şu aşamada Marmara'ya da giremez. Özelleri düşünebilir hızlandırılmış kurslara giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hayatta giremez diye bir şey yok. abim sınavı 3 ay çalışarak kazandı. gerçi 1,5 ay var gerçekten zor kazanması ama kazanabilir gerçekten yetenekliyse. bu saatten sonra herhangi bir çizim kursu değil de gerçekten sınav kazandırma başarısı yüksek birinden özel ders alarak, ama gerçekten yetenekliyse sınav teknikleri ile ilgili ders alması gerekiyor. çünkü marmara ve mimar sinan'ın istediği kendilerine has teknikler var ve sınavı her sene buna en yakın çizimleri yapanlar ya da o tekniğe uygun olan kişiler kazanıyor. abartmayın yani. belki adam sürekli resim çiziyor ama hazırlanmıyordu. illa senelerini harcamak gerekmiyor kazanabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 eskişehirdeki anadolu üniversitesinin içmimarlığıda özel yetenek sınavıyla alıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar