Nomak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Merhaba , bugün logout olup oyundan çıktım 1 2 addon kapatıp tekrar girdim bir baktım bütün in game ayarlarım gitmiş , neyse tekrar ayarladım ama bu sefer GAME msg ları gelmiyor misal Arena baslıyacak chat ekranında geri sayım olmuyor, bir nick cift tıklayıp kim olduguna bakıcam tıklıyorum çıkmıyor bir türlü düzeltemedim yardımcı olabilicek arkadaş varmı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 zap plx help , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 YAAAA grrr beyler bütün karakter ayarlarını nasıl 0'larım hala system msglarını bg msglarını gormuyorum whisper bile atamadıgım oluyor yazdıgım halde cıkmıyor ekranımda !: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 WTF dosyasını silmeyi denedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Chat sorunlarının çözümü genelde WTF klasöründe, karakter adları altında bulunan Channels.txt (Chat.txt?) dosyasını silince düzelir. (Dosya ismini tam hatırlayamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Klasoru backup layıpmı sıleyım yoksa sılıp tekrar oyuna gırdıgımde regenmı oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Direk sil oyuna gierken olusturuyor yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Klasörü silme. Bütün ayarlarını kaybedersin, her karakterin için. Yapacağın basit: 1) Chat addonun var mı? (ChatMOD mesela) 2) Varsa, Interface klasöründen sil. 3) WTF klasörüne git. Kendi loginname'nin adını taşıyan klasörü aç. 4) Sorun yaşadığın karakterleri bul. Bu karakterlerin klasörlerinde Chat.txt (Channels.txt) gibi bir dosya olması lazım ayarlarını kaydeden. Onları sil. 5) Eğer Chat addonun varsa, büyük ihtimal yine WTF klasörü içinde, SavedVariables klasörü altında ayar dosyası vardır. Bu dosyaları da silersen, sorunun ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 off lovely :D şu son server ayarlarını yapıp deniceğim. /sulu panda hug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar