porsuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bildiğiniz kaliteli bi movie programı varmı ? bi pvp videosu işine bizde girelim :) link verebilirseniz iyi olur !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Aramanın gücü var ama ben program ismi vereyim FRAPS GameCam en iyi 2si şuanda bunlar linkleri veremeyeceğim ofisteyim şuan.Ama Google'dan aratırsan kolayca bulursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 edit & render ıcın dıyorsan kolay kullanımı bakımından sony vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 eyw saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Sony vegas denemedim ama kayıt için fraps gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 record için fraps indir 6. serisinden üstünü indirmeni tafsiye ederim record ederken ki sistem kasması ve videonun kapladıgı boyut bakaımından bunlar iyi. ama kesinlikle 6 kurduktan sonra 7 nin full versiyonunu buldum diyerekten yenisini kurmayı deneme yoksa ikisindende olursun. 6 veya 7 nin full sürümüünü bul crack vs ya da paralı neyse daha da deiştirmeye kalkma. edit için Sony vegas tafsiye ederim.raist demiş kolay kullanımı bakımından falan ama bu ve bunun gibi olan adobe premier adlı programlar professionel kullanımı olan programlar bu yüzden kullanımı falan kolay deil hatta başta caydırabilir seni. ama alışmaya bak alıştıktan sonra aşırı derecede abart bi video yapmıycaksan kes biç müzik ekle falan zor şeyler deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 primiere bakılarak vegas kolay bir program. tabıkı burda yapılan ıs render ısı ve ilk birkac videoda kımse oturaklı videolar yapacagını zannetmesın zaman alıyor illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar