Redogski Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 öncelikle diğer açmış olduğum topice karıştırmayım dedim yeni açtım onun için... bugün iyice bi gezdik tozduk araba baktık.sonunda eleye eleye 2 araba kaldı. bmw 520d vs audi a6 a6nın motor seçeneği belli değil. ama ya 2.0t olur yada 2.0tdi. motor önemli değil ama önemli olan kalite ve konfor. 2side ful donanımlı olucak.fiyatları birbirine çok yakın. aslında önce a4 bakıyorduk bmwdeyken bi baktım 520ye detaylı bi şekilde bakılıyor.fiyat ödeme planı fln filan. audinin galerisindeykende a6ya sadece öylesine bakmıştık detaylı bakmamıştık. şimdi bu sonuç ortaya çıktı. siz olsanız ne alırdınız bu 2sinden? 2sininde özelliklerini genel olarak biliyosunuzdur...bmwde idrive fln var. audide elektronik şanzuman var(direksiyon arkasından vites).2side otomatik bu arada.bmwnin en büyük avantajı satarken audiden daha kolay satılacağı... seçim sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben a6 ya bakmaya gitmezdim bile direk 5.20d M koltuk döşeme vb seçimide iyi yapıldımı al sana mis gibi araba 60k euro yada 5.20d var 75k euro yada var.içi boş olsun fazla aksesuar olmasın diosanız a6 alın.bmw nin boşu cidden cok kötü oluo.audi nin boşuda dolusuda bana göre aynı :) audi sevemiyorum malesef [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 19:27 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 audi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 a6 da dolu 520de dolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 zor bi karar, 520 full gercekten içi mukemmel,, dışını begenmiyorum, ama bmw sonucta a6 disi süper, içini bilmiyorum fazla ama bmwden aşa kalır degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 evet 520nin 60keuroluk olanı harbiden kötü.onun için donanım olarak en üst model bmw520d anahtar teslim 78k euro yazıyodu 72k ya kadar indirdiler. a6 ise 67keuro.yarın bidaha gidicez.audi için heryerini karıştırcam bakıcam fln ozaman öğrenicez. bide mercedese hiç bakmadık.mercedesde bunlara rakip olabilicek araba var mı?(aynı sınıfta) [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 19:55 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 c200 olabilir.e 200 olabilir bu arada 5.20 derim ben.siz alın onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 full 5.20d her turlu dover a6yi, hic dusunmeyin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hiç düşünme bmw derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Selam, Benim birşey söylememe gerek var mı :) 54 sayfalık bu pdf sana opsiyon listesi hakkında bilgi verir. Kumaştan, janta kadar birçok şey mevcut. TR pazarında belli paketler oluşturuyorlar ama beklerim dersen istediğin araç da gelebiliyor, daha doğrusu, gelebiliyordu. Şimdi durum değişti mi bilmiyorum. Şimdiden seçiminiz hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 gemi gibi araba a6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Onlara o kadar para verceğine al bi infinity fx45 veya 35. Mis. Taş Gibi. Hem türkiyede çok olan bi araba da değil. Bide krom jantona. :) Dizel bmwye hiç gerek yok bence. Benzinli alcaksan sırf sesi için al derim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Selam, Şunu da ekliyeyim, eğer diesel alacaksan performans olarak BMW seçmelisin. Çünkü sadece 140HP'lik 2.0TDI var A6 modeli için. 170HP'lik 2.0TDI A4 ve hatta A3 için bile olmasına rağmen nedense A6 için konmamış. Ama tasarım -benim nazarımda- 5 serisinde bir felaket. İkinci elde ise; bu memlekette her zaman için BMW ve Mercedes çok daha kolay satılır ve satılacaktır da :) Bunun hep böyle devam etmesini dilerim ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 o BMW 5 serisine çirkin diyen kim?!?!11 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 infiniti turkiyede cok yokmu? hergun ortalam 10 tane infitini goruyorum fx 45 az var ama fx35 cok yani fx 35 le aynı fiyata gelio 5.20d nerdeyse ama 45 daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 benim ikinci arabam bmw 520d bir depo mazotla 800 km yapiyor sehir icinde performansi cok iyi, hizlanmasi ara hizlanmasi vs bayag iyi. A6 da bir onceki arabamdi aralarinda daglar kadar fark var hic dusunme derim a6 yi hele o kotu motoruyla hic dusunme ben 68 bin euroya almistim olabilecek(navigasyon ve m kit ) haric hersey var bende ve bayag memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 5.20d varken a6 mı alınır be anıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 5.20d derim ben Makyajdan sonra albenisi artti benim nazarimda en azindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bende oyumu bmw yönünden kullanıcam sanırım.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 5 serisinin tasarımını begenmeyen kisiye ben suphe ile bakarim. Bence oldukca sik ve donup baktiran bir tasarimi var. Sunu iddaa edebilirimki BMW nin tum kasalari icerisinde tasarimi en elestirilmeyecek modeli 5 serisidir. 1,3,6,7 ve spor modellerini yerden yere vurabilirsiniz:) Gecenlerde spordan ciktim acik otoparkta yeni bir m5 vardi. Tesaduf sahibi geldi arabaya bindi. Bende yerimde durdum motorun sesini duymak icin. Start a bastiktan sonra o ses gelmeye basladi adeta yerimden kipirdayamadim adam usulca arabayi dondurdu otoparktan cikti ve arka yoldan uzaklasirken hala arabayi kesiyordum. ahh o ses.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 6 kasasını tartışmaya calısan adamla tartışılmaz :) 6 kasası bence bir efsanedir benim gözümde dış gorunusu ztn mukemmel ama araba hakkında fikir edinmek istiosanız içine binip kullanmanız şart o zaman aşık olursunuz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 valla zamaninda 6 serisi kullanan biri olarak soyleyebilirimki kesinlikle 2nci gunden itibaren cirkin :) once cok hos geliyor sona alisinca cirkin ornegin porsche ole degil her gun nune bakmak geliyor :) geci dun bir test surusu yaptim(f430) benim icin diger hersey anlamsiz kaldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bana gelmez abi f430 fln ciddi yoldan çıkarım yani.başka bi amaç kalmaz yani hedef kalmaz :) ben memnunum kullandıklarımdan gayet mutevaziler :) ben bmw ler içinden 6 kasasına aşıgım sen porsche falan karıştırırsan olmaz tabi :) hayatımda bindigim en güzel arabadır 911 turbo.tek bir dugmeyle arabanın degiştiğini hissetmek o ses cidden aşk yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 öehh redogski mercedes te bunlara raik var mı yazmışsın resmen :) Arabanın atası mercedes tir. Eğer ki babana alıyorsan merco nun yanında diğerlerinden "abiii beni al noluuur" bakışı gelir :) Mercedes varken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ya mercedes al yada ne alırsan al demişler :p Ama fiyat olarak sanırım ancak C sınıfı alınır ki o da 5 serisi ve A6 kadar büyük değil A4 sınıfı bi araba olur. Bu ikisi arasından en iyisi BMW 5 gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar