Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW 520d vs Audi A6

Redogski

Öne çıkan mesajlar

öncelikle diğer açmış olduğum topice karıştırmayım dedim yeni açtım onun için...
bugün iyice bi gezdik tozduk araba baktık.sonunda eleye eleye 2 araba kaldı.
bmw 520d vs audi a6
a6nın motor seçeneği belli değil. ama ya 2.0t olur yada 2.0tdi.
motor önemli değil ama önemli olan kalite ve konfor.
2side ful donanımlı olucak.fiyatları birbirine çok yakın.
aslında önce a4 bakıyorduk bmwdeyken bi baktım 520ye detaylı bi şekilde bakılıyor.fiyat ödeme planı fln filan. audinin galerisindeykende a6ya sadece öylesine bakmıştık detaylı bakmamıştık.
şimdi bu sonuç ortaya çıktı.
siz olsanız ne alırdınız bu 2sinden?
2sininde özelliklerini genel olarak biliyosunuzdur...bmwde idrive fln var. audide elektronik şanzuman var(direksiyon arkasından vites).2side otomatik bu arada.bmwnin en büyük avantajı satarken audiden daha kolay satılacağı...
seçim sizin?
Sosyal ağlarda paylaş

ben a6 ya bakmaya gitmezdim bile

direk 5.20d M

koltuk döşeme vb seçimide iyi yapıldımı al sana mis gibi araba

60k euro yada 5.20d var 75k euro yada var.içi boş olsun fazla aksesuar olmasın diosanız a6 alın.bmw nin boşu cidden cok kötü oluo.audi nin boşuda dolusuda bana göre aynı :)

audi sevemiyorum malesef

[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 19:27 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet 520nin 60keuroluk olanı harbiden kötü.onun için donanım olarak en üst model
bmw520d anahtar teslim 78k euro yazıyodu 72k ya kadar indirdiler.
a6 ise 67keuro.yarın bidaha gidicez.audi için heryerini karıştırcam bakıcam fln ozaman öğrenicez.
bide mercedese hiç bakmadık.mercedesde bunlara rakip olabilicek araba var mı?(aynı sınıfta)

[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 19:55 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Benim birşey söylememe gerek var mı :)

54 sayfalık bu pdf sana opsiyon listesi hakkında bilgi verir. Kumaştan, janta kadar birçok şey mevcut. TR pazarında belli paketler oluşturuyorlar ama beklerim dersen istediğin araç da gelebiliyor, daha doğrusu, gelebiliyordu. Şimdi durum değişti mi bilmiyorum.

Şimdiden seçiminiz hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Şunu da ekliyeyim, eğer diesel alacaksan performans olarak BMW seçmelisin. Çünkü sadece 140HP'lik 2.0TDI var A6 modeli için. 170HP'lik 2.0TDI A4 ve hatta A3 için bile olmasına rağmen nedense A6 için konmamış.

Ama tasarım -benim nazarımda- 5 serisinde bir felaket.

İkinci elde ise; bu memlekette her zaman için BMW ve Mercedes çok daha kolay satılır ve satılacaktır da :) Bunun hep böyle devam etmesini dilerim ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

benim ikinci arabam bmw 520d

bir depo mazotla 800 km yapiyor sehir icinde

performansi cok iyi, hizlanmasi ara hizlanmasi vs bayag iyi. A6 da bir onceki arabamdi aralarinda daglar kadar fark var

hic dusunme derim a6 yi

hele o kotu motoruyla hic dusunme

ben 68 bin euroya almistim olabilecek(navigasyon ve m kit ) haric hersey var bende ve bayag memnunum
Sosyal ağlarda paylaş

5 serisinin tasarımını begenmeyen kisiye ben suphe ile bakarim. Bence oldukca sik ve donup baktiran bir tasarimi var.

Sunu iddaa edebilirimki BMW nin tum kasalari icerisinde tasarimi en elestirilmeyecek modeli 5 serisidir. 1,3,6,7 ve spor modellerini yerden yere vurabilirsiniz:)

Gecenlerde spordan ciktim acik otoparkta yeni bir m5 vardi. Tesaduf sahibi geldi arabaya bindi. Bende yerimde durdum motorun sesini duymak icin. Start a bastiktan sonra o ses gelmeye basladi adeta yerimden kipirdayamadim adam usulca arabayi dondurdu otoparktan cikti ve arka yoldan uzaklasirken hala arabayi kesiyordum. ahh o ses..
Sosyal ağlarda paylaş

bana gelmez abi f430 fln

ciddi yoldan çıkarım yani.başka bi amaç kalmaz yani hedef kalmaz :)

ben memnunum kullandıklarımdan gayet mutevaziler :)

ben bmw ler içinden 6 kasasına aşıgım

sen porsche falan karıştırırsan olmaz tabi :)

hayatımda bindigim en güzel arabadır 911 turbo.tek bir dugmeyle arabanın degiştiğini hissetmek o ses cidden aşk yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...