Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hack !! (yardım)

zepan

Öne çıkan mesajlar

Hack' lenen biri olarak bana tavsiyeleriniz nelerdir ?

evet aslında işin gerçegi şu şuan vatani görevimi yapmaktayım ve acc ile kardeşim ilgileniordu o oynuordu
her neyse bugun çarşı iznime cıktım oyuna benim dier acc ile girdim ve benim main acc deki karakter oyunda idi msj attım kardeşim'dir die cevap gelmedi bende şüphelenip main acc ile girdim ve ne göreyim

hiç birşey yok !! item gold acc m de 2 lvl 70 karakterim var ve 2 side full boşaltılmış banka ve herşey

bu olay bugun sabah oldu biraz daha erken girseymişim belkide yetişicektim ama olmadı

yapmam gereken ler ve almam gereken önlemler neler yardımcı olurmusunuz.. ??

umarım bu olay hiç birinizin başına gelmez çünkü buakdar zaman emek veripde uğraştıgınız bişi birden uçup gitmesi insana feci koyuor
Sosyal ağlarda paylaş

Para pek önemli degil okadar emegin geri gelememe ihtimalini düşündüm de deliricek gibi oldum gm ye fln msj attık cevap beklioruz acc deki itemler komple geri gelcekse hiç sorun yok teşekkürler

birde mail imi fln yada kullanıcı adımı degiştirmem mümkünmüdür ?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim basima geldi. Oncelile GM e mesaj atiyorsun tabii ki. SOnrasinda account bir hafta gibi bir sure kapali kalacak. Karakterlerin cantalarini ve uzerleindeki itemleri enchantsiz ve gemsiz olarak geri alacaksin. Para cloth maden falan onlar hak getire onlari vermiyorlar.

Kullanici adini degistirmene gerek yok ama mail adresini degistirebilirsin. Sifreni istedigin kadar degistir bu hack olaylari icin oyun icinden enchant yaparken veya bir oyuncu ile trade yaparken en cok tehl'ke altindasin.

Tabii ki sifrenide degistirmen gerek, ayirca keyloggerlara karsi surekli tarama yap. Benim yaptigim gibi beles sarki falan indirilen sitelere bulasma.
[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 20:48 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 20:49 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yaa wow da hacke care cok sorun yapma gm lere msj at biri olmaz derse diyerine at elinde sonunda vericeklerdir hacklenipte itemlerini geri alamayan yada sildikten sora charı geri alamayan kimseye rastlamadım sadece gm leri spamlıcan nerdiyse 2 yıldır aynı şifrei kullanıom hiç ibşey olmadı tek felsefem şifreni babana bile verme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...