zepan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Hack' lenen biri olarak bana tavsiyeleriniz nelerdir ? evet aslında işin gerçegi şu şuan vatani görevimi yapmaktayım ve acc ile kardeşim ilgileniordu o oynuordu her neyse bugun çarşı iznime cıktım oyuna benim dier acc ile girdim ve benim main acc deki karakter oyunda idi msj attım kardeşim'dir die cevap gelmedi bende şüphelenip main acc ile girdim ve ne göreyim hiç birşey yok !! item gold acc m de 2 lvl 70 karakterim var ve 2 side full boşaltılmış banka ve herşey bu olay bugun sabah oldu biraz daha erken girseymişim belkide yetişicektim ama olmadı yapmam gereken ler ve almam gereken önlemler neler yardımcı olurmusunuz.. ?? umarım bu olay hiç birinizin başına gelmez çünkü buakdar zaman emek veripde uğraştıgınız bişi birden uçup gitmesi insana feci koyuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 gmlere mesaj atıcan derdini anlatıcan sonra 10gün civarı accountunu dondurup inceliyolar sonra duruma göre herşeyini verip açıyolar accountu maille de haber ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 1. hacklenmeden onceki tarihe gidip tüm itemlerini veriyola bu konuda düşünmene gerek yok gayet güvenilir bi şekilde eski itemlerine sahip oluyosun ama bir tel şeyin logunu tutamıyolar oda gold yani paranı veremezler ( bu şekilde biliyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Para pek önemli degil okadar emegin geri gelememe ihtimalini düşündüm de deliricek gibi oldum gm ye fln msj attık cevap beklioruz acc deki itemler komple geri gelcekse hiç sorun yok teşekkürler birde mail imi fln yada kullanıcı adımı degiştirmem mümkünmüdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Benim basima geldi. Oncelile GM e mesaj atiyorsun tabii ki. SOnrasinda account bir hafta gibi bir sure kapali kalacak. Karakterlerin cantalarini ve uzerleindeki itemleri enchantsiz ve gemsiz olarak geri alacaksin. Para cloth maden falan onlar hak getire onlari vermiyorlar. Kullanici adini degistirmene gerek yok ama mail adresini degistirebilirsin. Sifreni istedigin kadar degistir bu hack olaylari icin oyun icinden enchant yaparken veya bir oyuncu ile trade yaparken en cok tehl'ke altindasin. Tabii ki sifrenide degistirmen gerek, ayirca keyloggerlara karsi surekli tarama yap. Benim yaptigim gibi beles sarki falan indirilen sitelere bulasma. [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 20:48 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 20:49 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 keylogger tehlikeli [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 21:01 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ench siz ve gemsiz gelmesi çok kötü ama bunada şükür dedirtior bu olay insana şimdi bidaha pvp yap honor topla gem al fln hehe neyse ama teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için hepsini uygulucam trade mrade de yapmam daha bu saat den sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 trade bugi uoda vardi dimi, bide kinik onlaynda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yaa wow da hacke care cok sorun yapma gm lere msj at biri olmaz derse diyerine at elinde sonunda vericeklerdir hacklenipte itemlerini geri alamayan yada sildikten sora charı geri alamayan kimseye rastlamadım sadece gm leri spamlıcan nerdiyse 2 yıldır aynı şifrei kullanıom hiç ibşey olmadı tek felsefem şifreni babana bile verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar