Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Selamlar. WoW guildim için ventrilo server arayışındayım. Guild sitemi host eden makine amerikada. Arkadaşımın serverı. Merak ettiğim, ventrilo serverımı oradan host edebilirmiyim? Ben oraya ftp.guildsiteismi.com şeklinde giriyorum. Birazcık abuk subuk bir analtım ve soru oldu ama, ben de yabancıyım konulara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 tam anlamadım sorunu host olmak mı istiyorsun ? biraz daha açarsan yardımcı olabilirim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 server amerikada arkadasininsa arkadasinla konusup server kurdurabilirisn ama ftp ile load edip calistiramassin shell account laizm bunun icin yada remote access Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Evet, Ventrilo serverı host etmek istiyoruz. Remote ile olabilecek birşey yani? Arkadaşım Türkiye'de bu arada, orada serverı kurabilecek tek kişi artık host şirketinin yetkilileridir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 host!=dedicated senin makinaya bir seyler yuklemen kurman vs. bunlar icin dedicated'a ihtiyacin var. Hazir vent server'lari var, bunlarla anlas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar