Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Asıl korktuğum şey sınav esnasında motoru bozmak. Zaten miğdem iyi değil bu aralar, yarına geçmezse değişik durumlar olucak eheh. Çıkarıyorlarmış ama artık sanırım. Garip bir şekilde soru çözme rahatsız etmiyor ama bişiyi unutma konusu rahatsız ediyor. Ne kadar yatmayı sevsem de salak bir nedenden dolayı bir sene yatmayı istemem. Bir sene yatıcaksam da iyi bir nedeni olmalı, okulda yangın falan çıktığı için bi sene yazsam üzülmem, ama motoru bozduğum için yatarsam, kime nasıl anlatıcaksın. [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 17:32 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben bozmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 İşin kötü yanı strese girince bozulan bir şey motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 düşünmeyin össyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 öss son derece basit saçma bi sınav, sen ki chem her türlü saçma, kimsenin aklına gelmeyecek işi uğraşı herkesten iyi yapmış sakar şeker bi adamsın. Bozmazsın merak yok geçer bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kemikil sen bu sinavi beceremzsin abi bu sinav siradan zekalara gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 You will be... You will be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi ben 10 tane krep yediydim öss sabahı hiçde bişey olmadı. Paşalar gibide kazandım. Gariptir öss sonrası stres fena hırpaladı bünyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar