Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 seneye üniversiteye gir de kız sorun olmaz sana deniz aa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 o liman denize karıştı artık yenilerini keşfetme zamanı edit: eyw. ferit büyüksün [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 02:20 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bence kız hayatında ölesine yer kaplayan bir şeymiş,stres yapmadına göre öss öncesi bu anlaşılıyor,koyması da şeydir;yer eksildi,o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 aslında öyle değildi ama son birkaç aydır öyledi ve evet alışkanlık 30 ay oldu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 denizim kafanı takma halı saha macında benim ayaga kayıp kayıp hırsını alırsın canım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 :D saka maka maç yapabilsek güzel olacak ayarla sunu be efe yapalım maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 lan ben de sanıyorum kız ayrıldı.. hay senin... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar