Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 sinir oldum çok gereksiz. şu aptal herifi gene reklamlarında oynatıyolar. bide biz buraya kahvaltılık almaya geldik diye bağırınca boğazına çökesim geliyor adamın. ayrıca reklam çok boktan bi yere yönelmiş. "tansaşta kafanız karışmaz."[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 saçma sapan bişey ya[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hahaha bizim okulda oyle bi muhabbet donuyodu tam ustune reklami cektiler cok eglendik boyle adam fakir kalpten gidecek, hanim bizim bahcemizmi var yapma etme olmaz zaten enfaktusumm var ´hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deip kalbini tutsa ben hahaah diye gulerim oyle komik geldi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bence en bişeye benzeyen tansaş reklamı tatile gittikleri reklamdı. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Geçen reklamdaki kızın gülmesinin yarattığı miğde bulantısı hala üstümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ilk reklamları güzeldi ama gereksiz uzattılar ve baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bence çok komik bi reklam. Böyle sanki başarısız salakça çekilmiş bişey gibi geliyo ilk başta ama bi kaç kez izledikten sonra arkasındaki dehayı anlıyosunuz:) Çok gülüyorum valla izlerken[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Artık sensorlarım gelişti o reklam sayesinde kendiliğinden artırılmış ultra gücümle değişiyor kanal o derece yani![hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bu reklam iyi olmamış bundan öncekiler iyiydi bence fena değildi mesela: "müdür bu buna konuş" :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar