Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The 4400- Season 4

xueshen

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
lam şu promicin olsa keşke..

50/50 şans gerçekten yüksek bir değer hayatta kalmak için..

bazen düşünüyorum da dünyayı insanlar yaratmış olsaydı çok daha ilginç (ve sınırsız, aslında aradığım kelime "yaratıcı" gibi bişi ama yaratıcı değil..farklı bişiler arıyorum) bir yer olurdu zannımca...

hepimiz, çok sıradan bir yaşam yaşıyoruz.. her şey birbirinin aynısı gibi geliyor belli bir süreden sonra. heyecan yok, macera yok, farklılık yok..

bana promicin bulun
Sosyal ağlarda paylaş

buldum.. izliyorum.. 8. bölümdeyim ve bence her geçen bölümde 4400 çok daha iyi oluyor.

4. sezon 1,2 ve 3. sezonlardan çok daha iyi.

Ve gerçeği söylemek gerekirse.. Heroes'dan bile daha iyi bence şuanda. Heroes'la karşılaştırıyorum çünkü senaryaları aşağı yukarı aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece giriş konusunu anlatayım çünkü en ufak bir şekilde açarsam spoilera girer:

1900'lerin başından 2000'lerin başına kadar çeşitli yerlerden çeşitli zamanlarda toplam 4400 kişi kaçırılmış. Veya kaybolmuş. Tamamen. İz yok.

Dizinin başlangıcında gökyüzünden dev bir ışıklı top geliyo.. herkes meteor sanıyor ve korkuyolar ama top geldiği gibi o kaybolmuş olan 4400 kişinin hepsini aynı anda Amerika'da Seattle şehrinin yakınlarında bir ovaya bırakıyor ve top kayboluyor. Serüvenimiz de burda başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...