xueshen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bu gün usa networkde başlayacak. Geçen sezon şahane bir final yaptıktan sonra nasıl devam edecekler acaba merakla bekliyoruz. Torrentlere iner inşallah bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cnbc-e'ye gelse de izlesek diyorum ama Heroes varken sarmaz artık heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 4400'ün yeri ayrı bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 4400 bitmedi mi yav ? bitirdiler diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yok bitmedi. bitemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Bitmedi dendi zaten The Saga will Continue dendi sitede. Hatta küçük kızın günlüğünde annesinin geri geleceği yazılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 İngilizce altyazısını bulamıyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 oyunculuk iyice bozuldu, yaz dizisi olunca zaten cok ilgi de cekmiyo, e daha güzel yapılmışı var heroes, bundan sonra çekilse de daha çok ilgimi çekiyo.. çektim 4. sezonu tamamen ama 4-5 bölüm izledim eeh eytere beaa diyip bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 evet iyice baydı dizi.konuyuda saptırdılar.İsa olayına getirdiler gene. Gzlim dizi ne hale geldi.gelecekten değil bari uzaylılar kaçırsalardı konu sapmazlardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 lam şu promicin olsa keşke.. 50/50 şans gerçekten yüksek bir değer hayatta kalmak için.. bazen düşünüyorum da dünyayı insanlar yaratmış olsaydı çok daha ilginç (ve sınırsız, aslında aradığım kelime "yaratıcı" gibi bişi ama yaratıcı değil..farklı bişiler arıyorum) bir yer olurdu zannımca... hepimiz, çok sıradan bir yaşam yaşıyoruz.. her şey birbirinin aynısı gibi geliyor belli bir süreden sonra. heyecan yok, macera yok, farklılık yok.. bana promicin bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Life is what you make of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 s04e01 için düzgün bi torrent linki bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Geçen pazar günü cnbc-e de vardı kaçıncı sezon o? 1 sezon geriden mi geliyolar yoksa cnbc-e de 4. sezondamı şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 geçen sezon finaliydi o. dördüncü sezon yarın akşam başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yoo geçen hafta yayınladılar ilk bölümü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 we can be a family again deme be mahsershashbaz, baydın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 valla 4. sezon baya iyi tom a olanlar falan... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 4sezon herhal 8bölüm falan bomba gidiyor (ilk bölüm hariç) son kısımlarda biraz salıyor.. ama izlemeye değer.. kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 düzgün torrent bulabilsem.. ben de izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 buldum.. izliyorum.. 8. bölümdeyim ve bence her geçen bölümde 4400 çok daha iyi oluyor. 4. sezon 1,2 ve 3. sezonlardan çok daha iyi. Ve gerçeği söylemek gerekirse.. Heroes'dan bile daha iyi bence şuanda. Heroes'la karşılaştırıyorum çünkü senaryaları aşağı yukarı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bu sezon yeni kişiler tanıyoruz hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 4.sezon süper hele finali aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Biraz konuyu anlatırmısınız almayı düşünüyorum sezonlarını izleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Sadece giriş konusunu anlatayım çünkü en ufak bir şekilde açarsam spoilera girer: 1900'lerin başından 2000'lerin başına kadar çeşitli yerlerden çeşitli zamanlarda toplam 4400 kişi kaçırılmış. Veya kaybolmuş. Tamamen. İz yok. Dizinin başlangıcında gökyüzünden dev bir ışıklı top geliyo.. herkes meteor sanıyor ve korkuyolar ama top geldiği gibi o kaybolmuş olan 4400 kişinin hepsini aynı anda Amerika'da Seattle şehrinin yakınlarında bir ovaya bırakıyor ve top kayboluyor. Serüvenimiz de burda başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar