-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Evt benim istedigim araçların olması sole motor fln hayvanlara binilsin hiz motorları olsun ama deli gibi para olsun... hmm baskaaa daha yeni farklı itemler koyulsun rare itemler fazlalaşsın... Jediler ciksin piyasaya gerektiginde saberını cekip hepmizin kafasını ucursun... hmm tum Playerlar Stat barlari 10k verilebilicek sekilde ayarlansın [ki tek atısta olmesin insanlar] simdilik bu kadar daha yazarım sizlerde yazın lutfen..[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 stat barinin azaltilmasindansa pvp de verilen dmg lar 3 te 1 e fln dusurulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: Bloodscalp, 02 October 2003 15:18 tarihinde demiş ki: stat barinin azaltilmasindansa pvp de verilen dmg lar 3 te 1 e fln dusurulsun hehe oda olur:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 artmasindansa dicektim pardon.cunku 10k fln olursa moıb dmg larinin bastan ayarlanmasi gerekir o da cok zor olabilir pvp de dmg lar azaltilirsa kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 1) _Body Building yaparak A stat arttsin _Bulmaca cozerek M stat arttsin _Saglıklı beslenerek char a iyi bakarak H stat arttsin fakat bu artislar 1-2 gibi kucuk rakamlarla cok zor olsun 2) Evlenebilelim 3) Droid engineerler ne is yapar ?? Adam gibi droidler yapsinlar, taşitlar yapsinlar. 4) Creature mount kesinlikle olmasin yada sadece CH lara olsun 5) Adam gibi PvP . TEF Kalksin 6) Rebel ve Imp olan kafadan Declared olsun . Covert olmak zor olsun, faction point alsin veya kisa sureli olsun 7) Loot cikmiyor !!! Daha fazla loot ve unique item 8) Artik 1 jedi olsun 9) Melee karakterler kaldirilsin. Teras Kasi haric 10) Daha fazla silah cesidi 11) Daha fazla kiyafet cesidi 12) Daha fazla armor cesidi 13) Galaktic Travel Komisyonu ozellestirilsin , bana verilsin (3 dk da bir shuttle kaldiracam) 14) Droid engineer veya baska bir meslegin yaptigi araclar modifikasyon yapilabilsin, nitro takilsin silah takilsin vs.. 15) Biriside beni artık PvP de yensin LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Valla at esek okuz herhangi bir mahlukata binelim de bashka birsey istemiyorum bole kosh kosh bitmiyor yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 eee şimdi? demekten kurtarsın insanları başka birşey istemiyorum.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: DeLiDuMRuL, 02 October 2003 17:27 tarihinde demiş ki: Valla at esek okuz herhangi bir mahlukata binelim de bashka birsey istemiyorum bole kosh kosh bitmiyor yollar. sen cok usengec tembel oldun olm. boyle nasi oynancak bu oyun. 3 gunde skill maxlaniyo diyoz ohooo diyosun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Sadece arkadaşlarımın olmasını istiyorum, başka hiçbir şeye gerek yok benim için. Herkese iyi geceler[hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ne olsun ch mesleğini kaldırsınlar...( yada cok zorlassin, limitler etc.) pwg oldu abi pet wars galaxies... tehlikeli yaratik ve npcler babacan graullarla tank edilmemeli. onun yerine guzel araclar olcakti, araclarda envai silahlar, saglam trapler yani hangi akilli dev abi su ranger 1 tuzak yapsin yaratik kor olsun diye dusunurki.. tuzak dediğin sole 1 bubi tuzağı gibi bisey yani yaratik i pasifize edicek yada hasar vericek... melee classlara gelince yakin mesafede daha teknik hareketler olmali. sinir uclarina vurup felc etme vb. bu arada su noktaya da deginmeden edemiyecem lazerler ki oyundaki butun silahlar nerdeyse bu prensibi kullaniyor (ranged) insani kanatmaz yani lazerle vurulan birisi tamam 2 ye bolunur, ısıdan parcalanir filan falan ok, ama asla kanamaz. soraa daha cok roleplaying olsun gecen gun kantinada bole inceden rp yapip bar fight geyii cikarayim dedim olmadi oyunu cok az RP ci oynuyor. ( ayrica barfightlarda sandalye gib, envai esyalarin ustune cikma ve bunlari ozenle firlatma olsun). sonucta oyunun amaci swg evrenini bize yasatmak, oyundan her ne kadar keyif alsamda hic swg hissi vermiyor su anda. battlefieldlar daha populer olsun devasa savaslara tanik olalim ara sira.. pa lar organize olsun biraz daha. oyunda daha guzel riflelar olsun ve riflelar yavas ates etsin adam mp5 gibi t21 kullaniyor master olunca...( daha yavas daha yuksek hasar sniper hissi versin) dark jedi masterlar biraz daha akilli olsun dathomirde millet yanina 2 ch 4 babacan graul aliyor sora flame thrower ile dark jedi master yakiyor.. jedi master dediğin 1 vurusta graul maul iplemez ikiye boler ne oyle arkadan combat medic heal edio yaratiklari da bu arada millet dot attacka jedi vuruyor... ayip lam saglam 1 armor giyip bufflansam 2 3 vurus alabilecem su dark jedi masterdan hani nerde force..?? soe bitirmemis daha jedi olayini su anda en cok ne isterim derseniz 1 tane speeder tattoinede kullanmak icin ayaklarima kara sular indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: Vanthoi, 03 October 2003 00:25 tarihinde demiş ki: melee classlara gelince yakin mesafede daha teknik hareketler olmali. sinir uclarina vurup felc etme vb. oah. abi istersen akupunktur da koyalim rahatlariz ara sira ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ch kaldirilsin, silah damagelari 100 de 90 azaltilsin, meleeciler daha hizli kossun, ates ederek kosulmasin, pistol cok cok az vursun, poison ve desease cok cok cok cok cok az vursun, Tef kalksin, binalar ozellikle evler ve harvesterlar cok cok cok pahalli olsun, skiller 10 kat felan daha zor artsin, zamanla kullanilmayan skiller düssün,[hline]Eclipse'deyim, nick Osci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 criz dediklerin de tam meleeciler icin ha. samurai class acilsin der gibi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 melee ranged dengesi baska turlu saglanmaz,[hline]Eclipse'deyim, nick Osci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 melee ranged dengesi saglanir mi yahu filmlerde nerde gordun melee charin kosturup atst yiktigini. filme uygun olmasi lazim denge diye ben elinde lazer tufegi tutan adama teras kasiciyim diyen adamin kosturup cakmasini istemem. battle of hothta gordun mu hic rebel siperlerinden kosarak ellerinde kilicla atat lere saldiranlari. bana su anki hali bile mantikli gelmiyor melee ve unarmedin. lazer var bir yerde bir yerde el.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 kesinlikle ch nin kaldırılması lazım hem de acilen adamlar iki creature ile herşeyi kesebiliyorlar ve de bounty hunter nerflensin. doctor o saçma poison'ı atamasın. uzay gemileri çıksın ve commando da biraz daha güçlensin :P. ayrıca commando silahlarının spd.leri artsın. Nasıl tarafsız oldu mu??[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bh tan investigationu kaldirsinlar. oyuna ilk baslayanlardanim ama sikintidin hala inv bitiremedim dudaklarim patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bence Investigation kolonu bomboş olanlara BH sıfatı verilmesin. Dün bi search ettim ben hariç Bestine'de 11 tane BH vardı. Tabi hikayeden BH hepsi, sadece llc sütunundan 2-3 kutu alıp gerisini yallah sallayan bi sınıf bu. Nerden mi biliyorum? Adetim değildir trainingleri hiç playerlardan yapmam gider parasını verir npc den alırım, geçen gün BH carbine II yi öğreniym dedim. Bu 11 kişiden hiçbiri bilmiyordu. Kolpalar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: sgecca, 03 October 2003 09:59 tarihinde demiş ki: kesinlikle ch nin kaldırılması lazım hem de acilen adamlar iki creature ile herşeyi kesebiliyorlar ve de bounty hunter nerflensin. doctor o saçma poison'ı atamasın. uzay gemileri çıksın ve commando da biraz daha güçlensin :P. ayrıca commando silahlarının spd.leri artsın. Nasıl tarafsız oldu mu??[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Yetmez ustune acid rifle etc deki sarj olayinida kaldirsinlar ki bos zamanlarimizda roket atalim. [Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 03 October 2003 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: sgecca, 03 October 2003 09:59 tarihinde demiş ki: kesinlikle ch nin kaldırılması lazım hem de acilen adamlar iki creature ile herşeyi kesebiliyorlar hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Sen de mi Brutüs???? Nedir kardeşim bu CH düşmanlığı? İşinize gelince, Giant Baz görevi yaparken "Önce petler!!!" diyosunuz!!! Sıkıysa tek başınıza girin bakalım o laire de görelim. Ne var iki petle lair sololayabiliosak, BH,commando xp kasıyo da biz kasmıyo muyuz??? Kolay mı sanıyosunuz o koskoca rancoru kontrol altında tutmak, HAM'ı düştüğünde heallemeyin, bakın nası tepenize çıkıp zıplıyo!!! O zaman commando da kalksın, BH de, rifleman, pistoleer da... Hepimiz birer common karakter olarak takılalım, şehir içinde dolaşalım salak NPCler gibi... Yok, şu okuduklarımdan sonra Mühendis'le PA'dan ayrılıp: "Turkish Rancor Masters" adlı bi PA kurmayı düşünüyorum!!! Sadece pure ve pure CHler girebilecek ve neutral olup CH'ler aleyhinde konuşan bütün rebel ve imperialleri kesicez... CH Rullz!!! Devvo "Abi şu rancoru önden gönder de kesmesin bizi bu bazlar" Ki'yyst, Master Ranger & Master CH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ha bu arada benim oyunda olmasını istediğim iki şey var: 1- Mount olayı sadece CHlere özgü olsun, mümkünse training 3'den sonra o yetenek gelsin ki non-chleri pet üstünde görmeyelim, gidip speeder alsınlar kendilerine... 2-10 Dakika shuttle bekleme olayı kalksın!!! 2 sn. ile shutle'ı kaçırıp 10 dakika dial-up bağlantı ile shuttle beklemek insanı rahatsız ediyor!!!!!!!!!! Diyeceklerim bu kadar, bi daha da CH aleyhine konuştuğunuzu görmiim, valla salarım Amon-Ra'yı (tanıyanlar bilir nası bişi olduğunu), tepenize çıkıp çiftetelli oynar, gıgınızı çıkaramazsınız!!! Kalın sağlıcakla,[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 03 October 2003 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: DA2019, 03 October 2003 14:06 tarihinde demiş ki: Ha bu arada benim oyunda olmasını istediğim iki şey var: 1- Mount olayı sadece CHlere özgü olsun, mümkünse training 3'den sonra o yetenek gelsin ki non-chleri pet üstünde görmeyelim, gidip speeder alsınlar kendilerine... [Bu mesaj DA2019 tarafından 03 October 2003 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] abi bu durumda yani diyosun ki luk skayvolkir ile han solo creature handlerdi. epizod v te cupaya mi tantana mi ne bisiye biniyolardi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 abi ben melee ranged dengesi saglansin demiyorum ki... ranged ler bizle ayni hizda kossun belki %10 yada 15% hiz penaltisi kosup ates ederken ama o kadar. benim derdim 1 ranged karakterin dibine giripte ona vurmaya basladiğimda adamin hala kacmayi yada cok iyi bir oyuncu ise 1 ihtimal beni 0m de pistol ile incap etmesi... dovus sanatlarinda bazi fantazi hareketler vardir (special move iste) mesela rakibin elindeki zopayi bicai yada silahi disarm etmek gibi. yada insan vucudundaki belli hassas noktalara vurup rakibi o noktadan itibaren pasifize etmek .. Gercek hayattan bahsediyosunuz... oyundaki teras kasi master, gercek hayatta en az 1 dovus sanatinda uzmanlasmis ( kolpa siyah kusaktan bahsetmiyorum) bir kisi gibidir. Oyle birisi 1 2 m mesafede rakibinin her turlu silahini disarm edip rakibi zor 1 pozisyona sokabilir. tabi uzaktan daha once vurulup olmez ise. Daha zevkli olduğu için bu riski alarak oynamayi tercih ediyorum ama rakibimim yakaladiktan sonra rakib hala kosmaya ve bana ates etmeye ( ona envai turlu fantazi hareketi yaparken) devam ediyor. istediğim knockdown un daha etkili olmasi tka da belki.. yada bize 1 2 disarm move ve grip verilmesi. yani rakibi " yakalayip tutmak". Uzaktan 2 3 pistol shot ile olmeye raziyim ama yaklasinca dengenin acimasiz 1 sekilde tersine donmesi lazim. gercek hayatta da boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: unity100, 03 October 2003 14:34 tarihinde demiş ki: said: DA2019, 03 October 2003 14:06 tarihinde demiş ki: Ha bu arada benim oyunda olmasını istediğim iki şey var: 1- Mount olayı sadece CHlere özgü olsun, mümkünse training 3'den sonra o yetenek gelsin ki non-chleri pet üstünde görmeyelim, gidip speeder alsınlar kendilerine... [Bu mesaj DA2019 tarafından 03 October 2003 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] abi bu durumda yani diyosun ki luk skayvolkir ile han solo creature handlerdi. epizod v te cupaya mi tantana mi ne bisiye biniyolardi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Belki de CHlerdi bilemioz ki??? CH adam, smuggler ve rebel general olamaz, jedi olamaz diye bi kural mı var??? Bi de Luke donmak üzereyken, o hayvanın karnını deşip organlarıyla Luke'u sıcak tutma fikri anca bi CH'ye özgüdür... Yani Han Solo da Luke da CH olabilir... Ama BH ve commando olmadıkları kesin...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Kesinlikle melee adamlar daha hızlı koşmalı yada eli boş olanlar diyelim, nası mantıktır adam ates ederken yada elinde silah gibi ağırlık varken, normal koşan biri ile aynı hızda koşabilir.Birde melee karekterlerin hepsi atletik adamlar hızlı koşarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar