sanchez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bu uygulama başla dı mı ne zaman başlayacak? Geçen dönem sonmuş galba bilen var mı ?(Şu iki yıl stajer olma olayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi bende öyle dediler diye kaydoldum da yalanmış hep çıkıomuş söylentiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bu işler söylentiler le mi yürüyor anlamadım. yasa masa yok mu şu tarih te bu tarih te başlar demiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 benim 18...temmuz 8 de bitio...eylüldeki sınawa girebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 stajyer mtajyer yok neredeyse 4 yıldır birileri diyo ama sonuç yok sallamasyon yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bildigim kadariyla ilk derslerin baslangici kayitinda 18 den buyuk olmak zorundasin ama tanidik filan varsa bi kaliba uydururlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 2 sene önce de diyolardı. yok abi stajyer falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Baslamadi, yasa ne zaman cikarsa o zaman basliyicak. Kayit tarihin onemli, kayit oldugunda uygulanmakta olan yasa gecerli oluyor. Su an kayit olursan bu sisteme yakalanmazsin. [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 23:48 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar