Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: nedanko, 17 Haziran 2007, Pazar - 18:35 tarihinde demis ki: pati hesabiyloa iliskilendiriyoruz bi sure giremeyebilirsniz.. Ben uo şifresini farklı koydum, nolcak şimdi? ha bi de bu süre ne kadar bi süre? 5 dakka mıdır? yarım saat midir? 5 saat midir? 5 gün müdür? yaklaşık yani :p [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 18:44 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 @hergonan Haha hırs yapmıs o kimse : ) skiller 1000 di geyiğine dalıyodum adam ağladı şikayet etti ya : ) makro yok bişi yok pvp kastı ayak üstü. Bu hırsını kaybetmemesi dileğiyle : ) [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 18:44 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 patiden değil ark hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 lord oldurucu kimse bamleyin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 benim 3 tane accountum var o nolcak ake. devhochi3 acc name'liyle oynuyorum devhochi acc neymlide param var. napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 server patlak mı şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 büyük bi ihtimalle bir reset daha geliyor, devamında pati acc ve şifre ile girecez işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ya olmasın öyle yaaa. olacaksa da edit kalkmasın. çok mutluyuz yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sakin olun hala betadayız. takılın kafanıza göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ben pati serveri açılacak nostaljik olacak denilince sandım ki basit, SNN gibi bir server olacak. Skill - para gaini hızlı olabilecek. Serverin amacı eğlence olucak. Ama anladığım kadarıyla oyunda yüzlerce yeni detay olucak, sadece zamanını buna harcıyan eğlenicek, kasma odaklı olucak vs. Neyse hangisi olur nası olur bilmiyorum da, bari bu yeni özelliklerden hangileri yer alıcak onlar kısa zamanda açıklanırsa artık ordan burdan guide bakıcam. Fazla zaman harcamadan max eğlenceyi alabilmenin yollarını arıyacağım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 edik kalkmasın bence asdfasdfsda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 snn de skill para gaini hızlı değildi ki :) ama yanılmıyorsun serverin amacı eğlence. yüzlerce yeni detay derken, osiye diğer runuo serverlarına göre yeni bir şey pek yok. ayrıca zaten oyun öyle kompleks, insanın kafasının alamayacağı bir oyun değil. zamanlar her şeyi anlarsıni rutine oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Nostaljik olunca az kasma var, yeni özellikler olunca çok kasma var diye bir şey yok ki. Skill stat artma hızının yada para kazanmanın aos ile hiç bir ilgisi yok. Ha yeni detaylar olur, ama onlar da eğlenceli şeyler. Bir iki haftaya alışınca daha bile zevkli gelebilir. Sadece felucca olacağı için bir çok detay yok zaten. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 18:59 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bence detay olsun ama şöyle ki detay olsun ; Kafasını kestiğimiz arkadaşların kafalarını brit bank önü gibi yerlerdeki kazıklara 3 günlük süreyle takalım. 3 güne kadar çıkarılmasın. Sonra da silinsin. 3 günün sonunda da fame alalım deli gibi mesela. Olaiblir yani. Sonra at yarışları olabilir. Yani serverı renklendirecek, rutin kes gel öldür falan fistan olaylarından uzak tutacak şeyler. Haftada 1 saat girip de skill kasmak istemeyen adam için şeyler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Onları birbiriyle ilişkilendirmedim zaten de ( skill para detay vs ), benim hiç bir yenilikten haberim olmadığı için dumurum ondan böle dedim : ) SNN de hızlı değildi evet ama (gerçi ilk 1 ay deli gibi geliyordu) orası ilk ultimamızdı, kasmaya derman vardı : ) Neyse o zaman bu SNN-Nebula serverlarından sonraki o hayvani değişimler için bir app-manual olur heralde veya guild gibi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Pvp yapmadan da zevk alınmıyor esasında. Gm Assas, Gm mage in tadını çok özlediğim için öyle birşey bekliyorum umarım alışırız : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sunucunun up olmasi yarini bulur, bosuna beklemeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 o zaman battle i açın o da kapalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 wc pvpgn dahil mi buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 dahil.. ja da dahil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bi de sunucuyu test modunda acsanız, millet skilleri denese felan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 zaten beta suresince oyleydi, ve oyle olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 abi cakma battlenetimiz neden kapandi yahu =/ hepsi preaoscu nublar yuzunden ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar