Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Beta Sunucu Bilgileri

Sailor

Öne çıkan mesajlar

said:
nedanko, 17 Haziran 2007, Pazar - 18:35 tarihinde demis ki:

pati hesabiyloa iliskilendiriyoruz bi sure giremeyebilirsniz..

Ben uo şifresini farklı koydum, nolcak şimdi?

ha bi de bu süre ne kadar bi süre? 5 dakka mıdır? yarım saat midir? 5 saat midir? 5 gün müdür? yaklaşık yani :p

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 18:44 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pati serveri açılacak nostaljik olacak denilince sandım ki basit, SNN gibi bir server olacak. Skill - para gaini hızlı olabilecek. Serverin amacı eğlence olucak. Ama anladığım kadarıyla oyunda yüzlerce yeni detay olucak, sadece zamanını buna harcıyan eğlenicek, kasma odaklı olucak vs.

Neyse hangisi olur nası olur bilmiyorum da, bari bu yeni özelliklerden hangileri yer alıcak onlar kısa zamanda açıklanırsa artık ordan burdan guide bakıcam. Fazla zaman harcamadan max eğlenceyi alabilmenin yollarını arıyacağım şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

snn de skill para gaini hızlı değildi ki :)
ama yanılmıyorsun serverin amacı eğlence. yüzlerce yeni detay derken, osiye diğer runuo serverlarına göre yeni bir şey pek yok. ayrıca zaten oyun öyle kompleks, insanın kafasının alamayacağı bir oyun değil. zamanlar her şeyi anlarsıni rutine oturur.
Sosyal ağlarda paylaş

Nostaljik olunca az kasma var, yeni özellikler olunca çok kasma var diye bir şey yok ki. Skill stat artma hızının yada para kazanmanın aos ile hiç bir ilgisi yok. Ha yeni detaylar olur, ama onlar da eğlenceli şeyler. Bir iki haftaya alışınca daha bile zevkli gelebilir. Sadece felucca olacağı için bir çok detay yok zaten.

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 18:59 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence detay olsun ama şöyle ki detay olsun ;
Kafasını kestiğimiz arkadaşların kafalarını brit bank önü gibi yerlerdeki kazıklara 3 günlük süreyle takalım. 3 güne kadar çıkarılmasın. Sonra da silinsin. 3 günün sonunda da fame alalım deli gibi mesela. Olaiblir yani. Sonra at yarışları olabilir. Yani serverı renklendirecek, rutin kes gel öldür falan fistan olaylarından uzak tutacak şeyler. Haftada 1 saat girip de skill kasmak istemeyen adam için şeyler işte
Sosyal ağlarda paylaş

Onları birbiriyle ilişkilendirmedim zaten de ( skill para detay vs ), benim hiç bir yenilikten haberim olmadığı için dumurum ondan böle dedim : ) SNN de hızlı değildi evet ama (gerçi ilk 1 ay deli gibi geliyordu) orası ilk ultimamızdı, kasmaya derman vardı : )

Neyse o zaman bu SNN-Nebula serverlarından sonraki o hayvani değişimler için bir app-manual olur heralde veya guild gibi : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...