ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 europe değil us te oynuyoruz biz. eu da f2p yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sen avrupa oynuyorsun codemasters dediğine göre biz us oynuyoruz turbineden giriyoruz direk launcherda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bende EU versiyon dvd vardı onu yükledim fakat US serverına giremiyoruz heralde bununla? "realmlist.wtf" dosyası falan gibi bişey yokmudur değiştirebileceğimiz? Edik DDO forumuna sordum olmuyomuş. Baya fark varmış oyunlar arasında. Boşa yükledim peçledim falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 indir direk sitesinden kotalı degilse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 kotolı değil ama 1mbps ile işkence baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Oyunu profesyonelce oynayıp vakit ayıracak kişiler için güzel bir Türk Guildimiz var. Ciddi olarak başlayıp kasma niyeti olanlar için, sıfırdan onları bize yetiştirmeyi düşünüyoruz. İtem ve para konularında her zaman yardımcı olacağız.(Yabancılarla bir yere kadar gidiyor oyun:) Server Argonessen. Nick Steelbb Brightblade. Oyun içindeki Mailboxtan mesaj, ya da buradan özel mesajla ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Biraz ss koyayım. http://i39.tinypic.com/qmz5lt.jpg Shround'un bosstan sonraki keyif anı. http://i41.tinypic.com/akbzg9.jpg Her öldürdüğümde içimi cız ettiren Evil. http://i40.tinypic.com/21jt8n5.jpg Dmq epicte bir görüntü. http://i43.tinypic.com/vwtu0k.jpg Ve son olarak VON dan mükemmel bir görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ghallanda serverında Türk guild'ı kuran üye olan falan var mı? Sıkıldım solo oynamaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 2. karakterleri açıyoruz Argonessen'de. Diğer svlerdeki lvllarınızı pek düşünmeyin. Power lvl up tarzında kopucaz:) Ben 1,5-2 ayda, fazla oynamadan 20 oldum şahsen. Ama gerçekten kasan birisi 1-2 haftada bile 20 olabilir. Böyle çağırıyorum sürekli, çünkü epic ve raid koşularını guild olarak atabilecek kıvama gelmek istiyoruz. Ama tabii oyuna biraz para vermek şart:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ghallanda da türk guildini bilmem ama bi başıma oynuyorum bazen =) argonessen e de gelebilirim aslında ama ciddi ciddi oynamıyorum ben arada sırada oynuyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 argonessen a gelme konusuna karar veremedim :) 2 arkadaş oynuyoruz bizde ghallanda da, benim wf dps fighter var. Şimdi ben argonessan'da karakter açsam satın aldığım warforged açık olacak mı ona bi bakmam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Slm bu oyunun ne kadari free, yani para vermeden iyi item yapabiliyormuyuz, hangi classlar acik, hangi raceler acik, consumeablelar para ilemi satiliyor, birde pathler felanda bedavami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Favorla kazanmayıp, parayla aldıysan eğer her serverda açık olur kesin olarak. O konuda şüphen olmasın.:) Bu arada oyun içi sormak istediğin başka bir konu olursa eğer, sv değiştirmesen bile sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Remus: Oyunda para vermeden çok fazla ilerleyemiyorsun maalesef. lvl 8 e kadar falan gelebilirsin. Ama sonrası seni kasacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Rain: Arada sırada bile oynarken bize katılırsan eğer, şuankinden daha çok zevk alacağını garanti edebilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 class olarak fighter, paladin, barbarian, rogue, bard, ranger, cleric, wizard, sorcerer açık monk ve favored soul paralı. classların tümünde path seçebiliyosun, onlar da parasız. race olarak human,elf,dwarf,halfling açık, drow ve warforged paralı. (ama drowu elde etmek bayağı kolay, oyunda çeşitli factionlarla favor(reputation) kazanıyosun ve toplam favor arttıkça yeni şeyler açılıyo bedava olarak. bunların ilki de 400 favorda drow) herhangi bir charınla 400 favor alman yeterli yani(genelde -eğer tüm questleri elite de bitirmişsen- lvl 6-7 civarında 400 favora ulaşıyosun. birçok item para ile satılıyo consumable olarak. oyunun büyük bölümü free. yani sırf f2p ile lvl20 ye de ulaşabilirsin. ancak p2p çok quest var ve lvl 14-15 civarından sonra free questler çok kısıtlı sayıda kalmaya başlıyo, aynı questleri tekrarlamaya başlıyosun. beni baydığı için karakter kasmayı hep o civarda bırakıyorum. bir ara p2p başlıyim diyorum da ona da üşeniyorum eheh^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 lvl8 fazla aşağıda kalmış ya. hatta en güzel f2p questler 8-10 arasında diyebilirim. beni lvl 12 ye kadar filan hiç kasmadı mesela. hatta o levellarda yeterli xp kazansam da level atlamadım sırf o questlere penalty almadan devam edebileyim diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 argonessen de mi oynuyorsunuz? steel ve shadow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 argonessen e geçiyorum bende o zaman kalabalık güzeldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Sarlona da oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ranger/rouge dual mı yapsam acaba yoksam pure ranger mi olsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 En fazla 2-3 gün sonra 32 pointleri açacağız. Daha sonra lvl 20leri bırakıp 4-5 kişi 2. karakterleri açacağız. O süreye yetişmek isteyen olursa eğer, güzel olur. Hatta karakter açmadan bizimle irtibata geçerlerse daha bi güzel olur. Takım işi yapacağımız için kordineli bir grup kurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Shadow seni de alalım buraya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 irtibata geçelim dungeonlar kalabalık hali nasıl olcak bir de böylesini görüyüm :) öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 açtım ben argonessen de =) şadöv gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar