Numb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 horace deli bas çalar :) laf aramızda. çokta mutevazidir.[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Curbow'u tavsiye etmememin en önemli sebebi standart bi alet olmaması. Tamam klavyesi çok güzel. Mantıklı. Gövdesi küçük. Hafif. Ok. Lakin hiçbi basa benzemiyo. Başlarken standart bişi almak daha faydalı. Ekstra olarak, oturularak çalınamaması, slapswitch ten başka bi ton(as in tone) esprisi olmaması, kokması (abi bariz kokuyo şu luthite denen meret) da eksi özellikler. Ha ilerde çok beğenir alırsa birisi de ona bişi diyemem.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ehem... ben konya'lıyım. hani başlık var ya... ona binaen yani :-)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 evet kokusu var ama ya bendekinin baya azaldi gibi ya da burnum alisti kokuya[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 nasıl bi koku ya?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 cikolata gibi agzindan salyalar akmaya basliyo bi sure sonra(yalan)[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 8-)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 peki yeni başlayana precision mı yoksa jazz mı önerirsiniz?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ikisi de olur aslında. ikisi de oldukça standart. precision biraz daha iyi sanki. çok fazla tonal varyasyonu yok ama aldığın ses de iyi bi ses. jazz bass pickuplarnda biraz daha hum vardır ama daha çok varyasyon var. Boyunda precision altta jazz pickup'ı olan PJ basslar da var. Bi de blend potlu ise şapşahane olur. Eee. konu biraz saptı. İkisi de olur. :)[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Öne çıkan mesajlar