keyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bir serverda gormustum adamlar elfce konusuyorlardı ama soyleyinin ustunde acayip acayip seyler yazıyor du ben bunları nasıl cıkartabilirim?[hline]
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Font komutunun uygun bir şekilde kullanımı sayesinde dediğin işlem yapılabilir...[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi
keyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 peki nasıl yapabilirim ?? yani bunun formulu nasıldır. birde baska bir konu acmak istemedim 99z5te nasıl acc acabiliyoruz[hline]
keyn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 beyler lutfen yardima ihtiyacım var[hline]
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 www.sphereserver.net[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi
taz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 .font 4 fln öle bişiler var dene ..tabi adamları konustururken .say ile konusturcan, yoksa cıkmıyo :p [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 05 October 2003 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 scripts bölümünde bir necro kitabında kullanılmış orada bulabilirsin tam olarak hatırlamıyorum hangi scpdiydi orada şöyle bir şey vardı ON=@DCLICK font.7 src.say NECRO DOMINUS salladım ama böyle bir şeydi daha kolay bulmanı sağlıyabilir.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim
keyn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 beyler ben denedim ama olmadı normal soyler gibi soyluyor benim istedigim gibi ornekleri nereden bulucam[hline]
keyn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya aynen soyle On=@Dclick font 4 say sdfsdf yaptıgımda itemin altına olması gerek degilmi?[hline]
Öne çıkan mesajlar