Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiç bir şey yapmadan halıda yatıcak kıvama gelmek

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Salonda önce koltuğa yatıyorum, genelde izlicek bişi olmuyor televizyonda, sıkılınca yere yatıyorum gastelerin üzerine falan, oram buram ağrıyınca dönüyorum öbür tarafıma yatıyorum, oram da ağrıyınca gidiyorum kedimi rahatsız ediyorum kafamı göbeğine falan gömüyorum, o şekilde sıcaklayana kadar duruyorum (kedi mırlıyor bu esnada) sıcaklıyınca odama gidiyorum, bilgisayarın başına geçiyorum ve amaçsız bir şekilde youtube-msn-paticik-lanpartytopici şeklindeki zinciri uyguluyorum. Sonra salona gidip önce koltuğa yatıyorum, genelde izlicek bişi olmuyor televizyonda, sıkılınca yere yatıyorum gastelerin üzerine falan, oram buram ağrıyınca gidiyorum odama, yatağa yatıyorum pikeyi kafama kadar çekiyorum, sıcaklıyınca bağırarak evde dolaşmaya başlıyorum, mutfağa gidiyorum içecek bir şey bakıyorum genelde içicek soğuk bir şey olmuyor, kedimin yanına koşuyorum kafamı göbeğine gömüyorum, ağzım burnum tüy olunca tüyleri üfliyip bilgisayarın başına geçiyorum, youtube-msn-paticik-lanpartytopici şeklindeki zinciri uyguluyorum ama bu sefer değişiklik olsun diye konu dışına bu topici açıyorum. Devamını yazamıcam çünkü daha yaşamadım.
4-5 gündür böyle.
Yaratıcı hiç bir şey yapamıyorum çünkü öss var, matematik sınavı var, şimdi böyle bir işe girişsem, 1 hafta koparım, matematiğe çalışamam. Ha hiç bişi yapmayınca da matematiğe pek çalışmıyorum ama öyle hiç çalışamam. Yoksa airsoft için balaklava dikicem daha, göz koruma için gözlük alıcam, maskeyi buna yapıştırıp şık bişi yapmaya çalışıcam, airsoft alanının tanıtılması için presentation hazırlıcam, yazdığım faq ı düzelticem, crossbow yapıyordum hatırlarsanız tebeşir atıcak, onun yayı ve kurma mekanizması hala yok (ki zor parçalar değil.) Böyle acayip bir ağırlık var üstümde. Bir şeye başlasam öss ye girmeden bitiremiyeceğimi bildiğim için hiç başlamıyorum böyle olunca da normalde alışık olmadığım sürelerde hiç bir şey yapmadan oturmam gerekiyor. Hava da sıcak. Ayrıca 23 haziran doğum günüm, lan partyde kutluyalım lan, değişik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

lan party,doğum günü güzel olur :)

Bende evde acaip sıkılıyorum,bu gün değişiklik yaptım sinemaya gittim uzun zamandır.Birazdan oturup son kez ders çalışacağım ve yarın tüm gün sinema da geçireceğim zamanımı.Sonra öss,sonra lan party,sonra yazlık,sonra...

Set Me Free diyip intihar edecem yeter,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...