Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Basit bir program yardımı lazım. Excell olur veya başka bişi olur. Elimizde 12mtlik borular olduğunu düşünelim. Bu borulardan çeşitli uzunluklarda parçalar kesilecek. Elimdeki boruların boyları belli. Ben bu 12myliklerden bu parça boruları öyle keseyimki elimde minimum artık kullanılmayan boru kalsın. Kısacası 12mtleri max siteleri ile kullanabileyim. Özellikle excell ile olabilirse çok makbul olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 doğrusal programlama sorusu bu, excel solver ile çözebilirsin en basit yoldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Daha basit bir dille ? Hmmm addini buldum ama tam beceremedim nasıl olacağını. Bilen biri özetleyebilirmi yani: Set target cell dediği ne olucak benim burda ki öreneğimde. Equal to kısmı 12 olucam ama max mu value of mu seçilecek? By chancing cells dediği elimdeki bütün boruların istenilen boyları olacakki aralarından seçsin diye herhalde. Subject to the constraints nedir en ufak fikrim yok. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 15:03 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 önce şunu sorayım, 12mt lik boru syın sabit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Evet 12mtlik ana borular sabit ama bi suru var. Elimdede onlardan kesilecek bi sürü parça boyu var. Atıyorum 3.5mt 2.3 mt vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yok illa 10 tane 12mt lik boru kullanacağım gibi bir sınırn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Elimde yaklaşık 45 tane 12mtlik boru var ama zaten şu aşamada herhalde 6-7 tanesini kullanmak yetmeli yani keseceğim boru adedi şu an çok çok fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 valla böyle zor olacak msn var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ok msn olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar