deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 PvP yaparken oyunun kendi müziğini bile kapatırım, sadece efektler kalır. Çünkü rogue oynarken her sesin önemi var. Fışt sesiyle gouge vurmak "cınn" sesinden riposteyi duymak lazım. Ben eğer oyun oynarken yaptığım hareketlerin sesini duymazsam oyun çok yapay geliyor ve konsantre olamıyorum. Grind yaparken Dark Tranquility - Shadow Duet dinlerim, çünkü sözleri çok hızlı ve dps'm artıyor onu dinlerken, ayrıca vakit de iyi geçiyor :P Raidlerde ise genelde, ventte konuşan çinli raid leaderimizi dinliyorum :P . Aksaanı mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 another one bites the dust - Queen bazen ritim kacıyo tabi şarkıyla world cooldown yüzünden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Valla Mage olduğum için X-men3 sountracklerin en destructive olanlarını dinliyorum :) Tabi lan olm senin lvl ın kaçki demeyin... 41 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar