huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Okyanuslarda başlayan biyolojik ve jeolojik anormalliklerle konuya girip, gelişen olayları anlatan 15 bölümlük kısa bir dizi. Çok güzel değil ama fena da değil hani, özellikle bu dizi kıtlığında edinin ve izleyin. IMDB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Evet ben de Digiturk'den takip ederdim ama araya tatil, vs. girince bi ara koptum. İlk bölümleri cidden çok sarmıştı ama sonra torrentini de bulamadım ilk sezonun öylece koptum. Sanırım biraz eski bir dizi, yani birkaç sene önce başlamış. Fakat can sıkıntısına iyi geliyor cidden. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Haydaaa patlak bu dizi. Son bölümü izledim dün akşam, dedim nasıl bitti bu dizi böyle. Bana mini dizi dediler izledik izledik, meğerse 1. sezondan sonra yayından kaldırılmış ühühü Neyse, gene de idare eder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Dizinin ilk bölümleri kötüydü devamını izlemeden bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Dizi sonradan güzel açılıyorduda, tam sardığı ve bizi bin tane soruyla başbaşa bırakıp bitti. Yani değmez izlemeye. Yarım kalmış, devamı olsa çok güzel olabilecek bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar