Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Nedir bu olay birde duydum bi konserde biri ötenazi yapacakmış falan nedir olayın aslı[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ya adamın biri ölümcül hastalığa yakalanmış bu grubun konserinde intihar edecekmiş.bu grupta ölümcül hastalığa yakalananlara ötenazi hakkı verilmesi gerektiğini savundukları için izin vermişler.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ne zamanmış konser? yine millet satanistler metalcielr diye coşacak grubun izin vermesi çok yanlış bence[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 zaman ve mekan gizli olacakmış ve özel davetliler katılacak ama web sitesinden yayınlanacakgaliba.. bu kadar biliyorum. [Bu mesaj Eeht tarafından 04 October 2003 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
arian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Tamam türk medyası olayı söyledimi biraz abatmaya başladı mı polisimiz hemen herkezi içeriye almaya başlar...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Öne çıkan mesajlar