cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 haha dela son noktayı koymuş yalnız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 O zaman bu dizeler benden delaya göründügünden de güzelsin , niye disimda gezersin içindeki sensizligi sen baslatir sen bitirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bence oldukça güzel bir grup şarkıları tranquility effect yaratıyor grubada şarkıları beğenelim yada beğenmeyelim gay grup böö öcü gibi aşağılayıcı veya küçük düşürücü yorum yapmayalım ayıp patiye yakışmayan davranışlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Grubu severim de erkek olmayı daha çok seviyorum o yüzdenm sevmemeye karar verdim yol gösterici ulu isim dela saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bana biraz zorla sevdirdiler ama olsun. ailecek dinliyoruz kendilerini. yok bunu dinleyen gay yok techno dinleyen tikky diyen zihniyete selamlarımı iletiyorum burdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 aleyküm selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 selamın aleyküm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 aleyküm selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 selamın aleyküm ve rahmedullahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ve berekatuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bu akşam shaftta çaldılar mini konser gibi bişeydi. Canlı performansları da on numaraymış çok keyifliydi. Cuma bronxda çalıcaklarmış kaçırmayın valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben nasıl büyük adam olucam parçası apayrı güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bazı şarkıları baya güzel arada dinlemek iyi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 dünyanın en dar sözlerini bir arada bulunduran şarkılara sahiptir bakınız "Beni Al" içinde barındırdığı; Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar gibi sözlerle, kız arkadaşlara, büyük yol açmış ve çevremdeki bir çok arkadaşımın, aşk acısı çekerkenki ortak müzikleri bu olmuştur. daha az can yakan dar şarkılar istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 albümleri süper.. ilk çıktığında çok dinlemiştim ama sık sık dinlemek baygınlık getiriyo biraz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar