KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Arkadaşlar çok gereksiz bir kısım değil mi şu 'yeni gelenler' kısmı. Zaten birkaç dakika dolaşan, okuyan insan anlar forumun nasıl birşey olduğunu.[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 balonları patlatmışsın bakıyorum.Hoşgeldin aramıza Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 hoj geldin ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 işte sende anlaman lzm bu yuzden hosgeldin çünkü burası gereksiz ise bunu belirtecek topic i bi üstteki bölüme açıcaksın ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 hos geldın[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Hmm ben bu topicin yanlış yerde olduğunu farketmemiştim. oşgeldin, ama yeni gelenler gördüğün gibi gereksiz değil, bu başlığın yeri orası.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ho$geldin. (tuh balouda yok, eha balonlu die dalga gecemicez :P)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Hoşbulduk...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 c/p yapmamışlar sana,hemen düzeltelim bu eksiği Hoşgeldin Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre. Eger çizimlerim var paylaşayım, başkalarınınkini göreyim ve yorum alıp yorum yapayim diyorsan senin için Görsel Sanatlar bölümünü oluşturduk. [Bu mesaj Apache tarafından 05 October 2003 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Tüh, görsem ben yapıştırırdım bi tane. Hoş gelmişsen Kareem kardeşim. Lamerstyle nickinle ayrı bi havan olmuş:-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.