Mattshadow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Artık Freeshardlardan Sıkıldım Ve Gerçek Bir Serverda oYnamak İstiyorum O Yüzden Satılık Hazır Kasılmış Bir Acc Arıyorum Satan Varsa Bana İcq Üzerinden Ulaşabilir.Acc'deki Charın Mage Olması Daha İyi Olur İcq no:138939371 Yada Direk Burdan Cevap Yazabilirsiniz [Bu mesaj Mattshadow tarafından 01 October 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Benim OSI accountu yaklaşık 1-1.5 yıldır kapalı. Karakterler siliniyor mu bilmiyorum. Ama iyi charlar vardı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 İyi karakterler silinmiyor. Sadece öyle açılıp bırakılmış olan karakterler siliniyor.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Benım accum var içinde birazda kasılmış bi char var gerekli olan malzeme ıvır zıvır var rare var biraz 10 aylık acc istersen konuşabiliriz bikaç char var max 1 haftada biter işi[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar