ulfang Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yok piknik falan benim yanımda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 E son durum ne? Caresiz genc G.G. ajk böcüünü piknige gidip istop oynadi diye hunharca katanasiyla bicti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu devirde piknik yapacak yer mi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: hiç haber vermediyse daha onceden, yanlıs bi tutum yani bianda piknie gidip ben piknikteim demek. bana yapılsa kızarım, trip atarım, madem plan var öle bişi, plan aşamasındayken arasaymış yani gittikten sora aricana. Aynen bunu yazıcaktım. Yani ortada bi plan varsa ve o sana sormadan emir vaki ile oraya gidip sonra "istersen geliyim" derse bu pek hoş ve normal karşılanmaması gereken bir durumdur. Ki zaten senin de "bırak pikniği çabuk yanıma gel" demiyeceğini biliyor. Sizin ilişkinizin nasıl olduğunu bilmiyorum ama benim için bu durum da tavrını koyman gerekir. Ya rahatsız olduğun şeyi gidip söylersin. Ya da bu konuda tek bir kelime bile etmeden tavır koyarak kendi kafasında zaten bildiği hatasını söyleyip kabullenmesini sağlarsın. Dark side light side. Balance is everything. Çok doğru vallahi yoda'ya selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: finish her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yahu kızlar bunu hep yaparki niye bu kadar şaşırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yarıldım video'ya ssafasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 buluşnca bas tokatı kız arkadaşım okula gidiyorum diye sinemaya gitmişti, sağ topuğundan vurdum. delikanlımısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 şimdi bir analiz yapacak olursak, "şarjım bitiyor" demesi -beni arama rahatsız etme anlamına gelebilir. piknik olması zaten bol oksijen ile cayır cimeni akıla getirdiğinden.... kıllanabilirsin evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 O videodaki hangi film yahu ahaha muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 simdi sadece erkek tarafinin acisindan bakmissiniz olaya. cok detayli anlatmadigin icin, yorum yapilamiyor pek. ama bilmiyoruz ki, belki cok üzerine gidiyorsun? hepbenbenbenruhlaryetmezbedenlerideistiyorumbenbensadeceben modundaysan, haklidir o kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Kız suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ve ona laflar hazırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kız haklı diyenlere; selam tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bunda neye tepkı gosterıceksın tam olarak onu anlamadım ben? Arkadaslariyla piknige gidemez mi kiz? Telefon etmese saklasa falan hadi bi derece, telefon etmis insan gibi soylemis bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 edit: la adam açmış konuyu 2 mesaj atmış. siz ne diye burda kıçınızı yırtıyonuz ^^ [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 10:13 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 benim sevgilim bana piknige gittikten soora haber vericek...! bence bu yalnıs yarın piknige gidicem dese tamam anlasılır yıne ama ben piknikteyim derse durum cok kotu olur onun için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 geçen tel konuşması şu şekilde ise sorun büyük demektir.. "alo aşkım.. melda, selin ve ben belgrad'dayız.. minileri giydik geldik şimdi de çimenlere uzandık boylu boyunca, piknik ypıyoruz.. işte yiyicez az sonra ancak şarjım bitiyor.. aaa neyse 5adam buraya geliyor onlardan isterim artık şarjlarını.. Bıyıklı bey! bıyıklı beeyy riac etsem verir misini.. aaa ne büyük cep telefonu o öyle.. " hat gider nitekim belgrad'da başınıza kötü şeyler gelebilir.. şehir olan değil.. orman olan belgrad.. Yahu bi saniye! Belgrad'ın ormanının türkiye'de ne işi var yahu? İşte emperyalist güçlerin içimize enjekte edip bizi köklerimizden uzaklaştırmak istediğine dair bir kanıt daha! Ha-ha! al bunu amerika! biz bu numaralrı yemeyiz! şimdi vatanını seven yurttaşlar, kovay-ı devriye hareketi olarak bütün belgradı yakacağız ve söndürülmesin diye bütüüün Y-A-N-G-I-N kovalarını devireceğiz!! Yaşasın kovay-ı devriye, yaşasın piknik yapıcak yer olmadığı için evde kalan kızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: şimdi bir analiz yapacak olursak, "şarjım bitiyor" demesi -beni arama rahatsız etme anlamına gelebilir.Şarjı bitiyorsa nasıl arayıp rahatsız edebilirsin? Hadi diyelim yalan söylüyor, şarjı gerçekten bitmiyor ama haliyle numarasını sürdürmek için telefonu kapatacaktır. Bu durumda arayıp rahatsız etme şansı tam tamına % 0. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 eeee durum bitti ne oldu bir haber verilseydi bari.. :P ben cok medeni yasiyorum demekki iliskileri beni hic rahatsiz etmedi acikcasi.. ama tabi o iliskide 2 tarafin birbirine verdigi guvenle alakali birsey yani herkesinki ayni degil.. Bundan once 5 kere sarjim bitiyor ben suradayim dediyse yada 12 kere son anda plani iptal ettiyse evet bir terslik vardir ama yani yanlis hatirlamiyorsam 2 senelik bir iliskiydi ve 2 senelik birseyden sonra bunlari dusunmek tartismak bile garip geliyor demekki birseyler ters gidiyorms... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: Şarjı bitiyorsa nasıl arayıp rahatsız edebilirsin? Hadi diyelim yalan söylüyor, şarjı gerçekten bitmiyor ama haliyle numarasını sürdürmek için telefonu kapatacaktır. Bu durumda arayıp rahatsız etme şansı tam tamına % 0. :D Birisiyle çıkarken telefonunu çat diye kapatamazsın, bir sebebin olması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Madem arkadaslarıyla onların tel lerinden biriyle arayıp sorabılır..demokraside careler tukenmez .. lölö bunlar hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 türk kızları çok lölölöl zaten .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 seks pikniğidir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar