Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşın .. piknikteyim merak etme diye araması

bliywig

Öne çıkan mesajlar

said:
hiç haber vermediyse daha onceden, yanlıs bi tutum yani bianda piknie gidip ben piknikteim demek. bana yapılsa kızarım, trip atarım, madem plan var öle bişi, plan aşamasındayken arasaymış yani gittikten sora aricana.

Aynen bunu yazıcaktım. Yani ortada bi plan varsa ve o sana sormadan emir vaki ile oraya gidip sonra "istersen geliyim" derse bu pek hoş ve normal karşılanmaması gereken bir durumdur. Ki zaten senin de "bırak pikniği çabuk yanıma gel" demiyeceğini biliyor.

Sizin ilişkinizin nasıl olduğunu bilmiyorum ama benim için bu durum da tavrını koyman gerekir. Ya rahatsız olduğun şeyi gidip söylersin. Ya da bu konuda tek bir kelime bile etmeden tavır koyarak kendi kafasında zaten bildiği hatasını söyleyip kabullenmesini sağlarsın. Dark side light side. Balance is everything. Çok doğru vallahi yoda'ya selam ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen tel konuşması şu şekilde ise sorun büyük demektir..
"alo aşkım.. melda, selin ve ben belgrad'dayız.. minileri giydik geldik şimdi de çimenlere uzandık boylu boyunca, piknik ypıyoruz.. işte yiyicez az sonra ancak şarjım bitiyor.. aaa neyse 5adam buraya geliyor onlardan isterim artık şarjlarını.. Bıyıklı bey! bıyıklı beeyy riac etsem verir misini.. aaa ne büyük cep telefonu o öyle.. "

hat gider

nitekim belgrad'da başınıza kötü şeyler gelebilir.. şehir olan değil.. orman olan belgrad..

Yahu bi saniye! Belgrad'ın ormanının türkiye'de ne işi var yahu? İşte emperyalist güçlerin içimize enjekte edip bizi köklerimizden uzaklaştırmak istediğine dair bir kanıt daha! Ha-ha! al bunu amerika! biz bu numaralrı yemeyiz! şimdi vatanını seven yurttaşlar, kovay-ı devriye hareketi olarak bütün belgradı yakacağız ve söndürülmesin diye bütüüün Y-A-N-G-I-N kovalarını devireceğiz!!

Yaşasın kovay-ı devriye, yaşasın piknik yapıcak yer olmadığı için evde kalan kızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
şimdi bir analiz yapacak olursak, "şarjım bitiyor" demesi -beni arama rahatsız etme anlamına gelebilir.
Şarjı bitiyorsa nasıl arayıp rahatsız edebilirsin? Hadi diyelim yalan söylüyor, şarjı gerçekten bitmiyor ama haliyle numarasını sürdürmek için telefonu kapatacaktır. Bu durumda arayıp rahatsız etme şansı tam tamına % 0. :D
Sosyal ağlarda paylaş

eeee durum bitti ne oldu bir haber verilseydi bari.. :P

ben cok medeni yasiyorum demekki iliskileri beni hic rahatsiz etmedi acikcasi.. ama tabi o iliskide 2 tarafin birbirine verdigi guvenle alakali birsey yani herkesinki ayni degil.. Bundan once 5 kere sarjim bitiyor ben suradayim dediyse yada 12 kere son anda plani iptal ettiyse evet bir terslik vardir ama yani yanlis hatirlamiyorsam 2 senelik bir iliskiydi ve 2 senelik birseyden sonra bunlari dusunmek tartismak bile garip geliyor demekki birseyler ters gidiyorms...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Şarjı bitiyorsa nasıl arayıp rahatsız edebilirsin? Hadi diyelim yalan söylüyor, şarjı gerçekten bitmiyor ama haliyle numarasını sürdürmek için telefonu kapatacaktır. Bu durumda arayıp rahatsız etme şansı tam tamına % 0. :D

Birisiyle çıkarken telefonunu çat diye kapatamazsın, bir sebebin olması lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...