Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ezan buluşması yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 yaşşa be hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: ezanın ardından başlayan gün doğumunu izlemek ve bütün kuşların ötüşünü dinlemek çok zevkli bişey ben de öyleyim,yükselenimiz balık galiba =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 cons adlı kişi ile kübadan çıkarken cami gördük kenarda ama sessiz ve karanlıktı ancak u an ezan okunuyor aydınlık ve sesli nasıl bişidir sadece ezan okunurken veya belli bi saatte namaz kılarken mi cami açık olur. Gece 3 te canım camiye gidip ibadet etmek istese gidezmeyim. Geçen gün wc için gittim saat 2 de alsancaktaki cami kapalı idi cami de ibadet etmek istesem ne olucaktı abdest almak istesem ne olucak tı. camiler 7/24 açık olmalı bence ibadet + wc için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 abdest alman için musluklar açık olur.abdestinide illa camide alıcan diye bişey yok :D.wcyide sal bi ağaç dibine gitsin asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 2 gundur uyumuyorum sanırım, hmrf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 o değilde acayip saçmalamışım mesajımda asdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 okuyo hoca an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 o deil de bende hafif saçmalamışım hatta uanda saçmalayabilirim ezan başladı ben bu msj yazarken ama cons ile 1 işe simirnoff north bitirdik güzeldi küba çok kalabalıktı arkdaşım almayın her geleni yahu tekrar selamlar uyanık olanlara dorry uyu sende bide snn boynuzundan vardı bi kızda kübada seni çekiştirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Bizim burda ezan başlayınca mahallenin bütün itleri ulumaya başladığı için her ezan uyanığız nsını stym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 kaçırdım ezanı eyvahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: Bizim burda ezan başlayınca mahallenin bütün itleri ulumaya başladığı için Bi rivayete göre ezana eşlik ettikleri sölenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bizim buradaki itler ulumuyo ezanda demekki kafirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 diril ey topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bu geceki müezzinim Branford Marsalis, post-bop makamında öttürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 gece ayazından sabah ezanına akıştayız yine rakı beyazına komple komple komple tikiyizzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 uyanığım lan! hava aydınlanırken güzel fotolar yakalarız belki du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ezan okunuyor, uyanıgım. bitene kadar dayanırım zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 2-3 saat daha uyanıığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hala uyanığım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 lan hala uyumadım bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 teyyyy. tam da zamanında girmişim patiye. Açtım konuyu ezan okunmaya başladı :D [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 05:06 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 okunduuu okunduu!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bizim imam cok yanık okuyo valla :) ondan bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar