FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kaçta okunuyo ezan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 5 te falan okunuyo. hm şimdi baktım dün postu 4.37 de atmışım o sıra okuyordu hoca antalyada. istanbulla 1dk fark var antalya. 4.38 de burdayız dsfds [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 04:17 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yeni bitti ankarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 antalya için sabah ezanı vakti. hoca yorumluyor yine ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 burda da okunuyo sanırım, ses geliyo dışardan die kafamı uzattım camdan, suratımda ışık hissettim cam + pencere + kapı tül perde ne var ne yok kapadım. tırs bi durumda oturuyom pc başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Aha burda da okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 coktan okundu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 çok fena hasta oldum odam hastalık virüs falan kokuyo kokusunu alıyorum o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Yat uyu sabahın o saatinde manyak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 off sıcak simit buldum ama çay yapamıcak kadar üşengeçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 millet hala w3 serverında geyik yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 bir macerea daha başlıor... bahçede oturuorum etrafımda vız vız envayi çesit böcek, çitlerin ötesinden delice havlayıp koşan köpekler geçio, nadir araba sesi. korkuorum. birazdan sıcak ekmekte gelir onu bekliorum =( daha çimler sulancak. :( [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 04:53 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: kaçta okunuyo ezan? bodrum için 04:44 civarı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 o zaman hadi gencler namaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 allavekberallavekber 2 tane cami var burda polifonik ezan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 sörrand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ezanı az evvel kadife sesli müezzinimden dinledim. final zamanı çok romantik oluyor. müezzinimin su gibin sesi, ben ve köpek sesleri. bu zamana final koyanlar utansın. yarın caminin kapısına gül bırakıcam müezzinim için. KAPINAAAĞ KIRMIZIIIĞ BİR GÜL BIRAAAAKTIIIĞM. not yazıcam bir de: "BERABER MUHALLEBİCİDE EZAN OKUYALIM MI ÖĞLEN 2DE???İKİNDİYİ OKU ÖYLE GEL:))))))9999" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ezanın ardından başlayan gün doğumunu izlemek ve bütün kuşların ötüşünü dinlemek çok zevkli bişey ühühü erken yatmak istiyorum lan ben :( edit: gün doğumu dinlenir mi yaw :P [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 05:05 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ya sizin caminin müezzini bu forumda yazıyorsa? Duygularıyla boş yere oynamış olmaz mısın? He heeeee!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: ühühü erken yatmak istiyorum lan ben :( yamızş yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: Ya sizin caminin müezzini bu forumda yazıyorsa? Duygularıyla boş yere oynamış olmaz mısın? He heeeee!!! negzel, kavuşmamız yakın olur. afsdaf. ben ciddiyim ilişkimde nikahıma alıcam müezzini. allam neden sabahın 5inde makro çalışırken makro makro saçmalamak zorundayım. neden ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 wow un meyitınsından sora gelen apdeyti yüklerken bahçede çayımı yudumluyordum bir yandan da apdeyti bekliyordum bir anda yanımdaki ağaçtan beyaz bi kedi düşmesi ile birlikte resmen altıma sıçıodum o da yetmediği gibi daha önceden çalılıklarda saklanan siyah kedinin ortaya çıkıp kavga etmesiyle 2. sokumu yaşadım bi andan düşünüorum siyah beyaz iyilik köütülük bu bi işaretmi yada yazıktır deyip ayırmaya kalksam bana mı dalarlar çayımı içiyorum ne yapsam bilemiorm hepinize iyi sabahlar diliyorum... edit1: s altında nokttalı olan seyler bazen cıkmıo bndede yumusak g gibi unuttum onu editledim edit2: lan beyaz gene geldi tip tip bakıo bana pissst diom gitmio sıcak ekmeğimi çayıma banıp versem beni bırakır mı ? edit3: hava hafif aydınlanınca çimleri suladım güzel bi toprak kokusu sardı etrafı kuşlar su koku rahatladım herkeze tavsiye ederim. sahil kenarında yürüsemmi biraz hem güneş doğuyo. düşündümde güneş denize paralel doğuyo paralel bakıo burda hıç bu güzellii yok olsun genede güzel. [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 05:48 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 arkadasın evındeyım dota yok uo yok ama şarap var yeterli bana buradayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankthepot Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 apdeyt yuklemek iyi fikirmis wow icin, ben de ona girisip yatagima kivrilip sandman okuyayim, teey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar