Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 İsteyebiliyorsan iste o zaman abi, sabah sabah kokoreç enteresan, evet. ama aç kalmaktan iyidir. =p ayrıca annem uyandı az önce o birşeyler yapıcak sanırım bana. heleleleo.=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ne güzel anne fln :) valla istemem bu saatte kokoreç böyy.. zaten 3 saat önce fln kokoreç yedim.. yaw bide bana abi deme yaa ben bayanım yaa kızım yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Lafın gelişi zaten, alışkanlık filan yani. Abi olduğundan demiyorum. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ehueh.. hadi bakalım öle olsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Marlon bana neden abi demiyorsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sen kuzenimsin lamer herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 uykum var.. işyerindeyim.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Aynı eziyeti bende çekmekteyim. Sabahın köründe uyanıp işe gelmek, temizliği yapmak, gelen tamirleri kontrol etmek, parçacılara gitmek, akşamı beklemek.. ölüm gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ya sabaha kadar lost u izledim arkadaş almış gelmiş.. ( zamanım olmadı hiç izleyememiştim.. ) 6 gibi uyumuşum artık sızmışım.. 7:30 da işyerine geldim.. Hemen yan binanın altında zaten işyerim.. :S gözlerim acıoo.. :( Uyumasam böyle olmasdım.. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 [spo]:((((((((((((((((((((((((((8[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 içioooooommm :) ehuehhe... yeni geldim eve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 başlığı açan arkadaş yan odada uyuyor. götünde pireler uçuşuyor haberiniz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ehuahuzh... bende yatsam mı ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ayaktayım dolanıyorum dayanamadım açtım artık pc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yarın yola gıdecem uyumuyorum bu gece yolda horlaya horlaya uyurum diye. Kedide uyumuyor oda dolanıyor ya yazık hayvana. said: başlığı açan arkadaş yan odada uyuyor. götünde pireler uçuşuyor haberiniz olsun :) Fatih seni kınıyorum sen haksızsın sana laflar hazırladım tosbağa. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 04:27 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ii sabahlar ben yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 en sevdiğim marslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben de yatıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 lenslerimi koyacak solusyon yok lensler kurudu gozumde 1 metre onumu goremiyorum ayrıca lenslerle uyuyamiyorum lensleri atamiyorum sigaram bitti televizyonda film yok bilgisayar birazdan alev alcak,help piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 lensler bi süre su dolu bi kap/tutamaç/tutangaç/tutiste konur nöbetçi eczane aranır. ayrıca acil durum için her zaman uygun gözlük bulundurulur. sonra ameliyat olunur. cillopi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 oo evet hemen simdi gidiorm eczane armaaya bulundugum yerden yaklasik 20 km uzaklıkta zaten gozler gormuo arabayi alicam kafamda guzel zaten artık ölürsem kabrime gelmein istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ee yapabilceem bişi yok valla o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Son Camel'ımı içiyorum. Yedekte Marlboro Light duruyor da çok çirkin sigara ya. Sırf sigara sorununu yaşamamak için uyusam mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 naturel camel verim olarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar