Passanger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Saat 5 hala uyumadım zaten uyku nedır kı tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 gece yeni başlıyo dicem sabah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hoca bu sefer pek bi içten okudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yahu televizyonda hiç düzgün bişi yok bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ajanslara bak atv de filistones var fred'in dublajcısı deişmiş eski sesi daha güzeldi :( [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 06:41 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bende fifa 2007 oynuyacam simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Sevgilimin zmire varmasını bekliyom uyuyamıyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 allah kavuştursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 evet ya fredin dublajcısı çok kolpaydı >.< beyaz şovu gece beğenip izlemedim şimdi mecburen izliyorum atvde teletubbies falan var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 oho bu saatte uyunusmuymus ben son 1 haftadır sabah yatıp akşam uyanıyorum gunes tenimi yakiyor ısık gormeye dayanamıyorum o zaman dori vampir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 namaz kilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 walla geççen teletabiyis fln eurostar da güzellik yarışmasının tekrarı var lkjgşkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 uyku duzenim bozuldu uyuyamıyom simdide :) osso eyvallah.. tam 1 hafta sonra kavuşucaz umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Hala ayaktayım. Niye mi ayaktayım? Kahvaltı yapıp öyle yatayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 uyku kotudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 össye gidiyom ben burn içip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 kolay gelsin valla.. ilk girdigin anki heycanı hayatta sayılı eylerden alıyyosun tadını çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 saat 3.17 sabah ezanına dogru gısıyoruz gene pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 öğlen akşam ikindi yatsı derken günün bitiiini zanneden koca bi aldanış içindedir.gün uzundur çünkü gece muhtemelen yoktur... (varsada bi süre uyumak için deil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: Osso üye [şikayet et] § 16 Haziran 2007, Cumartesi - 05:15 [ özel msj ] hoca bu sefer pek bi içten okudu. ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oturdum southpark ızlıyorum kenny kopardı demın poposunu gosterdı ahuhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 uykum yook yapacak bişi yooook.... okundu mu bari ezan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 burda ezan okunmuyo benim canima okunuyo ama uyuyamadigim ve yarin (ne yarini be) 6:30da kalkcagim ve 3 haftaki sonraki sözlülere hazirlanmak zorunda oldugum icin. ve. uyuyamamamaamamk. kötü. esasen. kim dedi ki 16:30'a kadar uyyu diye, ayiyiz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ora neresi ki?ne sözlüsü? pff baydım msn de 5 kişi var 3 ü dl için duruyor,1 ni tanımıyorum digeri de smarterchild.konusun benleğn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 almanya/ulm. ulm; yazildigi gibi okunuyo, ulmgg (yutkunma effekti olarak da algilanabilir) sonra dünyanin en yüksek klise kulesi burda ve einstein'in memleketi ayni zamanda. ben de nilstein'im zaten. össvari sözlü mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar