synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 düşündüm düşündüm ve bu barlar sayesinde hırs yaptığıma karar verdim...xp barı kaldırmanın bir yolu yok mu? şöyle oyunu oyun gibi oynayabilsek güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 CTMod ile kaldırılabiliyor(du) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Action barları modifiye etmeye yarayan bütün modlarla kaldırabilirsin (Bartender, Discord vs.) ama sadece XP çubuğunu kaldırabilen bir mod var mı emin değilim. En kötü ihtimal şunu dene: XPBarNone'ı www.wowace.com dan indir ve daha sonra onu etkinleştirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 action bar olarak trinityi tavsiye ederim misal mouse la üüzerinde durduunda bi tuşa basıyosun o bara o tuş atanıyor. direk spellbooka bile keybind yapıyosun. süper bişi. hem tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya şöyle fps yi düşürmeyen memory yemeyen bir addon istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Dediğim gibi XPBarNone'ı yükle sonra disable et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ok denicem :D serverlar bi açılsa süper olcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar