synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 düşündüm düşündüm ve bu barlar sayesinde hırs yaptığıma karar verdim...xp barı kaldırmanın bir yolu yok mu? şöyle oyunu oyun gibi oynayabilsek güzel olurdu
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Action barları modifiye etmeye yarayan bütün modlarla kaldırabilirsin (Bartender, Discord vs.) ama sadece XP çubuğunu kaldırabilen bir mod var mı emin değilim. En kötü ihtimal şunu dene: XPBarNone'ı www.wowace.com dan indir ve daha sonra onu etkinleştirme.
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 action bar olarak trinityi tavsiye ederim misal mouse la üüzerinde durduunda bi tuşa basıyosun o bara o tuş atanıyor. direk spellbooka bile keybind yapıyosun. süper bişi. hem tertemiz.
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya şöyle fps yi düşürmeyen memory yemeyen bir addon istiyorum ben
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Dediğim gibi XPBarNone'ı yükle sonra disable et.
synorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ok denicem :D serverlar bi açılsa süper olcak:D
Öne çıkan mesajlar