10ur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Arkadaşım oyun oynamayı bıraktı güzel bi karakteri var e tabi bende konucam üzerine :P 2 acc yerine o karakteri benim acc a transfer edebilirmiyim? aynı realmdayız...sadece karakteri benim acc.uma istiyorum bu mümkünmüdür? mümkün ise nasıl?
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Transfer edilicek Charın accuna wow-europe dan giriş yapıcaksın. Orda zaten 4-5 tane seçenek var hemen ana menüde. Karakter Transfer de var. onran yapıldığını biliyorum ama hiç denemedim. İstersen bi dene olmazsa yardımcı olurlar.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Eger iki accountta ayni kredi karti ile veya ayni kisiye ait ayri kredi kartlari ile aktive edilmis ise transfer edebilirsin.
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abi bu 10uncu karakter transfer topici oldu galiba paticik açıldığından beri. yıllardır hiç dememiştim kızıp sövmesin insanlar diye ama dayanamıcam...: "aramaya inanalım"
Öne çıkan mesajlar