10ur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Arkadaşım oyun oynamayı bıraktı güzel bi karakteri var e tabi bende konucam üzerine :P 2 acc yerine o karakteri benim acc a transfer edebilirmiyim? aynı realmdayız...sadece karakteri benim acc.uma istiyorum bu mümkünmüdür? mümkün ise nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Transfer edilicek Charın accuna wow-europe dan giriş yapıcaksın. Orda zaten 4-5 tane seçenek var hemen ana menüde. Karakter Transfer de var. onran yapıldığını biliyorum ama hiç denemedim. İstersen bi dene olmazsa yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Eger iki accountta ayni kredi karti ile veya ayni kisiye ait ayri kredi kartlari ile aktive edilmis ise transfer edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 abi bu 10uncu karakter transfer topici oldu galiba paticik açıldığından beri. yıllardır hiç dememiştim kızıp sövmesin insanlar diye ama dayanamıcam...: "aramaya inanalım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar