Overlord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bleach guzeldi animesi oyunuda guzel olur diye tahmin ediyorum bulursan bir yolunu bizede haber et .)
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 heh ederim zaten rpg demişler bu japon rpgleri gibi kombolar mombolar havada uçuşuyodur diye ağazım sulandı. kenpaci var abi daha ne yani.
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 http://www.pcsx2.net emülatör burda. Bi sürü tutorial falan var ayarlanmasıyla ilgili. Compatibility bölümünden hangi oyun tam çalışıyo hangisi çalışmıyo görebilirsin. Ama PS2 emülasyonu halen çok zor. Mesela bu emülatör piyasadaki bildiğim tek PS2 emülatörü ama bu bile inanılmaz yavaş çalışıyo. Oyunlardan alınan fps ortalama 10 falan; oynancak düzeyde olsa bile PS2'deki havasını veremez.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oyun RPG direk unut yani caponcan yoksa :P
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 @Kojiroh : teşekkürler denicem. @Viktor : dooru söledin ya. en iisimi ilk önce ingilizcesi varmı ona bakem.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 belach in daha cevirilmedi hicbi oyunu diye biliyorum bleach blade battler bilmemkac var bende 2 vs 2 sitrit faytir turu iste pata kute daliosun bankai filan menuler caponca onuda su sekilde cozdum ana menu maskotlari var bole kenpachi yi koyuyosun ingilzice konusuo o :P arcade mode u da training mode u da seklinde tavsiye ederim bunu RPG ye hic bulasmayin pisman olursunuz
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bu japon rpgleri çok zevkli ya bi Front Mission 3 vardı ne oyundu be.
Öne çıkan mesajlar