Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staf kullanımı


Matis

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,

arkadaşlar oyunda yeniyim ve staff kullanımı hakkında bir şeyi merak ediyorum. Bir kaç staff kullanan arkadaşı izledim ve stafi seri kullanabilmek için durmadan sağ ve sol yapıyorlar. Hareketi daha acık anlatmaya kalkışırsam eğer, önce stafın sağ ucu ileri gidiyor, sonra sağ uc geri gelirken haliyle sol taraf öne gidiyor ve bu hareket durmadan çok hızlı bir şekilde tekrar ediyor. ...ve karakter bu hareketi yaparken iki elle tutmak zorunda kalıyor. Umarım yeterince acıklayıcı olmuştur. Acaba bu hareketi gerçekleştirebilmek için mause ve tuş konbinasyonu nasıl olması gerekiyor. bu konuda yardımcı olmanız dileği ile.. (Tron)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce bir öneri ile başliyim..

Staff kullanmak yerine standartı tercih etmen senin açından daha avantajlıdır..

Neyse o dedigin bir sağ bir sol olayıda şuna yarıyor karşındaki rakibinin açık verdiği anda aynı anda en fazla damage i seri bir sekilde ki bunun en kolay yolu sağ sol dur ardarda karşındakine zaman tanımaksızın saldırmaktır..

2. Si Jump ve attack tuşlarına aynı anda basarsan special moves lardan staff için en fazla kullanılanını yapmaya başlarsın bu hareketin zamanı olarak orta ilk bölümlerini karşındakine yaklaşmaya orta bölümlerini rakibine dmg vermeye ve son kısmınıda kaçmaya kullanmalısın ..

Fakat Staff Saber defendi yüksek bir Style değildir .. o yuzden sadece karşındakinin attackını bekleyerek açık vermesi üzerine onun açıklarını doldurma üzerine kullanmalısın..


Ama tekrar tavsiyemi sorarsan Standart'a alışmaya çalış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
O dediğin hareketin adı fandır alıştığında herkezin yapabilceği birşey fazla yetenek istemez ama iyi kullanıldığında feci alırsın rakibi.

Her serverın dmg ayarı aynı olmadığından hangi serverda nasıl oynayacağını önceden düşünmelisin.

Genelde serverlar üzerinde SP dmgs kullanıldığından çeşitli buglar ile rakibi kitleyebilirsin oynarken rakibin hareketlerini iyi takip etmen ve zamanlaman önemli.

Mesela SP dmgs'den standart vs staff'a örnek vereyim;

Rakip standart'da medium stil ile oynuyorsa staff ile rahatlıkla o kişiye hasar verebilirsin ama sallamasyon vuruşlarla değil bilindik buglar ile ama anlatmıcam tabi bunları, ama şuda vardi bugu kullanmanında bir becerisi vardır ne kadar lamerce olsada, eğerki rakip heavy stile geçtiyse ona göre oynayacaksın her style'a karşı farklı düşünüceksin bunları sana iyi bilen birisi öğretmeli yada oyun içinde iyi olan oyuncuları specden izleyerek nasıl oynadıklarına bakabilirsin.

Ben standart oyuncusuyum 6 senedir jk2 oynarım halada devam ediyorum ama staff kullanacaksan iyi bilmende fayda var.

Şunu unutmaki önemli olan duel içinde nası oynadığın sonuç önemli değil benim şahsi fikrim budur. Lamer stil oynayıp zafer elde etmek değil, her stilin bir becerisi ve yeteneği vardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...