Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: siz item kaybedince oyunu bırakan tayfaysanız eskiden uo ya oynamamışsınız ya da hemen itemınız gidince bırakmışsınız o uo size göre değil=P. eskiden giden itemla şimdi giden item arasındaki farkı anlayanlardanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yok öyle bi duygu. ben adamı kesince güzel bi eşyasını çalınca mutlu oluyorum. başkası ancient wyvern kesince mutlu oluyor başkası'da runic kit düşürünce. herkesin zevkine göre sistem mi kurulacak? en kusursuz sistem kurulu. alışınca laf edılmeyen bi sistem. öylesine bol keseden laf attıgınız sistemle sphere deki oyunculardan çok kişi oynuyor. şikayet eden yok. ne kadar asisiniz böyle? ayrıca ben hp reg 2 mana reg 2 set çıkarttım. skill kombinasyonum'un ıhtıyacı olan tek set bu. taş çatlasa 50-60 crafterlı server'da benım bu seti tamamlamam 5 ay falan surecek en en en erken. e ben bunu bankamdan hangi cesaretle çıkartayım? eşya çalarken guardlanıcam gitcek. sen şimdi diceksinki nie çalıosun setle eşya. robe la dolaşıp ps satıon mu abi bi göstersene bakayım falan mı dicem? ya da sadece hırsızlık mı yapıcam? pvp yaparken bandaj çalıcam bişey yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 arkadaşm istediğin item lar hiç bi zaman olmaz benzerleri olur oda 1 yılını fln alır. setini kaybettiin zaman git al vendordan item gel pvp ye ne kadar kalitesi düşük bi pvp olur. Öbür türlü bitmek bilmeyen bi pvp zaten pvp nin amacı item lootlamak mı adam öldürmek mi??? faction fln geldimi pk zaten gz de faction dakini kesebilio nolcak sora setini giyiyosun pk gelince garde garde garde bumu yani [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 15:29 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 alla alla o zamanlar tabi eğlencek adamlar. herkes acemi dönemini yaşıyor, oynadıgın her oyunun en zevkli dönemi acemilik dönemidir. olympos'dan aldıgın zevki şimdiki sphere lerden alabılıo musun? alamıosun. ikisindede loot var halbükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya tek ben mi savunuyorum sanki önceki sayfalara bakın kaç kişi aynı şeyi söylemiş aynı şeyi savunuyor ben sadece burda savaş veriyorum=P ben söyleyeceklerim söyledim yeter aynı şeyleri sölicem artık eheh. nefr, bizsiziararız, arcane, malibu nerdesiniz siz devralın sfd=P [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 15:40 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: çıplak bir mage spined/barbed/horned set giyen bir warriorla gayet açık bir tabir olarak TAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAK geçer Millet adam gibi zırhını giyemeyince 40-50 resistle dolaşır ve mage 2 büyü ile patlatır adamı.:Insurance kalkarsa oyunun dengesi de ciddi bir şekilde bozulur.Çok değişken var itemler için.Önce deneyin sonra konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 söyleyenler hayatında runuo ya girmemiş adamlar. sen oynamış adamsın ayıp ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 diğerlerini bilemicem ama arcanein baya oynadığını ben şahsen biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 arcane de senle aynı zaman da senle aynı mıktarda oynadı. bende o zamanlar bu insure ne böyle yaaa dıyodum hatta kullanmıodum bıle boşa para gıdıo diye. valorite set giyip 30-40 resistlerle dokunulmazım lan ben dıye gaza gelıodum. bana runuo yu oturtmuş adamlar savunsun onları çürüteyim siz çıtır çerez geliosunuz artık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hayır voyscum türkiyede ilk açılan runuo serverında da oynadı kendisi baya. orda birilerini oynarken gördün ve sen ilk orda başladın diye herkes sadece orda oynadı demek değil=) ne bu millet az oynamıştır eziyim merakı anlamadım. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 15:34 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 arcane in mesajından sırf insurance sistemini çıkarmışsın tunca. oysa arcane +lı sisteminde gelmesini istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bende orda başlamadım, sadece senın orda başladıgını bılıyorum, arcane ı de öyle biliyordum. darkvenue da ne kadar oynadı arcane? gelsin o da savunsun. belki onun farklı düşünceleri vardır. item sistemini kafasında oturtmuş, anlamış hiç bir runuo oyuncusu insure kaldırılsın demez kafası guzel degılse. oynamamış adam derse de he der geçerim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben orda başlamadım darkvenue de başladım. valla arceni dürtüom msnden ama uyuyomuş eheh. ayrıca forum burası daha sonradan da gelebilir cevaplar chat gibi anında cevap gelmesine gerek yok. not: evet kafam çok güzel sdf [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 15:37 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Voyscum DV nin ilk günü ile başladım RunUO ya. Pre AoS de gördüm AOS de gördüm haliyle. kafamda yerinde. Ama insure sux. AoS itemizasyonu (kelimeye bak rofl) daha bi sux ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 malibu, aos itemizesadjfaf 'u kötü olabilir ayrı birşeyde. bu itemizaafjjgh la birlikte insure olmaması çok mantıksız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kasmayın canlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 [spo] [/spo] fikir çalıntıdır hatta orjinalinin üzerine direk edit yapılmıştır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 iyi de malibu senın dedıgın bu ıtem sisteminin kötülüğü ve doğurduğu insure zorunlulugu. tunca nın dedıgı bu item sisteminde kaldırılması gereken insure. ya itemlar pre-aos olacak. ya da oyun aos olacak insure olacak. başka çıkar yolu yok. insure süper harika bişey diye savunmuyorum. ama olmazsa olmaz dıye savunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 koycan bunların karşısına bi şahan, ya tamam olsun ya tamam olsun insure ya tamam ya olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sailor %20 cursed demiş orta yolu bulmak için ama oda biraz tuhaf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 o zman malibunun dediği sizin için de uygunsa öyle yapalım? madem herksin beklentileri karşılanacak pre aos itemlar ve no insure olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: o loot korkusunundan, belirsizlikten, şehirden uzaklaştığım her an yaşadığım tedirginlikten, ölmek üzereyken bir pkdan kaçarken salgıladığım adrenalinden aldığım kadar hiçbirşeyden keyif almadım bu online oyunlarda. uodaki basit bir pk baskınına çıkarken yaşadığım heyecanı, wowda AVde tek başına 10 kişiye karşı destek gelene kadar hut bayrağını korumak bile yaşatmıyor Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 pre aos item sux ya. ben %20 cursed diyorum ama yanında 5 insure cap de olsun diyorum. 5 tane neyinize yetmiyo ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yetiyo fazlasıyla yetiyo. çok fazla. hiç olmasın mesela.=p %20 az %20 şansla cursed olmayan çıkabilir ama ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 action a çıkarken 1 tane silah almıosun ki farklı abilityleri var en az 3 silah ile çıkıorum ben cyristal i var pet için etti 4. onn yanında setin var pot için jewel ların var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar