Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oha bende diyorum nerde bu adam :D :horace: bekliyoruz abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Artık radyo kalabalıklaştı bir uplayayım dedim bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sınav dönemi olduğundan bu haftaki yayınımı isteyen bir arkadaşa devredeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bu arada çizelge çıkmıyor bi editlesek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 evet çizelge yalan olmuş azcık sanırsam. bi edit atılsa da görsek?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Dyna'ya mesaj attim, eger elinde hali hazirda bisi yoksa yarin bir baslik acarak bastan cikarmaya baslayacaz yeni yayin cizelgesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bence yayın çizelgesi anlamsız. Buradaki WJ ler anlayışlı zaten, ben kimsenin birbirine kıllık yaptığını görmüyorum, herkes yayın yapma fırsatı buluyor. Şimdi insanlar çizelgeye uyamayacaklar, çizelgede biri var diye kimse girmeyecek falan. WJ ler zorla yayın yapıyormuş hissine kapılacak... Bence şu anki hali gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 wj olmak için ne yapmak gerek yaa biri söylesin artık bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar