tazz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ya arkadaşlar hazır world nerden bulucam scriptler bölümünde bi site var ama orda bisi yok biri nerden yüklücemi bide nası kurucamı sölerse sevinirim Saygılarımla..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ya arkadaslar yardımcı olun lütfen berki size sacma gelio ama benim için önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 bence hiç arama bulamazsın hepsi hatalı yada çalışmıyor.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 http://www.q1.ru/sphere/eng.html burda hazır world var ama tavsiye etmem.onun yerine orda hazır serverlar var.birini indir ve onun world ünü yada scriptlerini fln kullanabilirsin.shard-oskom güzel bayaa[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 [Bu mesaj zgrw tarafından 02 October 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Aratırsan biraz Hazır veya spehere hazır world fln diye bulabilirsin...[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Dierini yapamadım Hazır World İndirdim Onu nası kurcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 o sphereworld dosyasını C:/sphere/save kalsörüne koyucaksın[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 olmuo rar dosyası faln olmuo yane birlekte aç dosyası annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 winrar yükle..[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya hyr winzip var bende normal senin dediğin gibi atıyorum sphere/save in içine ama acıyorum server yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yane eskisi gibi kalmıs öle duruo hic bi değisiklik olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar