unity100 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 linux kurdum icinde GNUCash denen muhasebe programi geldi, artik bu ayin 1 inden itibaren tum hesaplarimi tutuyorum bununla. super, buyuk isletmelerin dahi hesaplarini tutabilecek bir alet. en ince detayina kadar tutuyor, kolay da. paranin nereye gidip nereden geldigini bilmek bence onemli.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 eeee şey....eeeee?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 parayi takip etmezse insan ipin ucunu kaciriyor. bilmek gerekli nereye gittigini.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 kagitla kalemle ne yaptigini anlayamazsin. kagit uzerinde tutup da 5 ay suresince en cok neye masrafin olmus ne artmis ne azalmis anlamaya kalkarsan zbitirsin. boyle bir aracla raporlar cok daha kolay aliniyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 unity100 'e katılıyorum. Türklerin yaptığı Linux altında çalışan bir muhasebe programı var. Onu da denemek lazım, benim zamanım olmadı.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 gnucash da linux da turkce destegiyle geldigi icin zaten komple turkce oluyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar