Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12/06/07 House Pack Up

Empire

Öne çıkan mesajlar

cok ii hatırlıorm, ilk basta cok hyr olmıcak ole bsi fln dendi ama house pack up lafı donduunde forumlarda e bunu da yapamayız diodunuz die cok cıkısan oldu. dev.lerden gelen cvp su anda oyle bi planlarının olmadıı ama imkansız asla fln demediler. expertise gbi biseye, house pack up gbi biseye, beast master a fln imkansız dien adamalrın boyle bsi tavırda bulunması tbii umut yaratıo onumuzdeki yıl icin
Sosyal ağlarda paylaş

Bu server merge sizce yakın bir zamanda mı olacak yoksa paraya kıyıp tranfer mi olsam. Eclipse i bırakmak istemiyorum ama çok yalnızız be ağabe. Bir vendor bir de evim var, başka hiç bişi yok. Olan isanların %99u da (ki bu rakam 20yi geçmez bence) yalnız kovboyculuk oynuyorlar. Hiç bir iletişim yok. Yani mmo ların esas unsuru kaybolmuş Eclipsede. Dayanmaya çalışıyom sırf eski günler hatırına.
Sosyal ağlarda paylaş

he evet o ev benimdi topic bile açmıştım hatırlıyorum.

Sonra topladığımız veteranlar,eşyalar sığmayınca large'a taşınmıştık.Hatta veteran müzesi açmayı planlıyorduk.Star Destroyer,sonra Javaların şu aracının olduğu hologram dışında tüm veteranlar + tablolar vardı :D

Gerçi ben NGE ile oyunu bırakınca Kando ve nuwanda tüm eşyaları kendi evlerine taşımışlardı diye hatırlıyorum,bir kere girmiştim gidip görmüştüm evlerinde eşyalarımı hüzünlenmiştim ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

House Pack Up Begins June 22

The House Pack Up begins on Friday, June 22, 2007! The Galactic Vacant Building Demolitions Crew will be ready to begin demolition this Friday after a brief maintenance period at 12:00 PM PDT.

Server arasından sora evlere dalıyoruz arkadaşlar!!! Badge ları da topluyoruz... nihahahahaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...