Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gri pasaport işlemleri ?! Bilgili arkadaşlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar ;

Ben milli takım oyuncusuyum , ve yeni milli oldum.Bulgaristan'da şampiyonamız var.Gri pasaport çıkarılması gerekiyormuş.Kendimiz mi çıkarıyoruz yoksa federasyon mu çıkarıyor.Bana kendin çıkarıyorsun dediler , gittim pasaport amirliğine onu gideceğin yer çıkarması lazım dedi.Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?

Sadece merak ettiğim şey , bu gri pasaport u kendimiz mi çıkarıyoruz yoksa federasyonun mu çıkarması lazım ?

Şimdiden teşekkür ederim..

Saygılarımla..
Mesaj tarihi:
ya evet federasyonun vermesi gerekiyor ama bu spor yeni türkiye ye geldiği için devlet federasyona fazla bir bütçe ayıramıyor , biz biraz katıp da gidiyoruz ama spor yavaş yavaş tanıtılıyor 1 -2 sene içinde bir sıkıntı kalmıcak ama şuan böyle bir sıkıntı var.
Mesaj tarihi:
milli takım teknik direktörü federasyondan bişi için izin mi ne beklediklerini söyledi bende tam anlamadım , ya ben çıkarıcaksam bir miktar para vercem o yüzden .. Hizmet pasaport u alınamıyormuş , bunu devlete hizmet edecek kurum kişiye çıkarıyormuş , polis memuru söyledi bana.Yani ben gidip tek başıma kesinlikle böyle bir pasaport alamıyormuşum..
  • Yeni Oluştur...