hitler- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Merhaba arkadaşlar ; Ben milli takım oyuncusuyum , ve yeni milli oldum.Bulgaristan'da şampiyonamız var.Gri pasaport çıkarılması gerekiyormuş.Kendimiz mi çıkarıyoruz yoksa federasyon mu çıkarıyor.Bana kendin çıkarıyorsun dediler , gittim pasaport amirliğine onu gideceğin yer çıkarması lazım dedi.Bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ? Sadece merak ettiğim şey , bu gri pasaport u kendimiz mi çıkarıyoruz yoksa federasyonun mu çıkarması lazım ? Şimdiden teşekkür ederim.. Saygılarımla..
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 federasyon olması lazım diye biliyorum çünkü masrafları federasyon karşılıyor
hitler- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya evet federasyonun vermesi gerekiyor ama bu spor yeni türkiye ye geldiği için devlet federasyona fazla bir bütçe ayıramıyor , biz biraz katıp da gidiyoruz ama spor yavaş yavaş tanıtılıyor 1 -2 sene içinde bir sıkıntı kalmıcak ama şuan böyle bir sıkıntı var.
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 federasyonla görüşmen doğru olur o zaman
hitler- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 milli takım teknik direktörü federasyondan bişi için izin mi ne beklediklerini söyledi bende tam anlamadım , ya ben çıkarıcaksam bir miktar para vercem o yüzden .. Hizmet pasaport u alınamıyormuş , bunu devlete hizmet edecek kurum kişiye çıkarıyormuş , polis memuru söyledi bana.Yani ben gidip tek başıma kesinlikle böyle bir pasaport alamıyormuşum..
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 İlgisiz olacak da hangi spor bu merak ettim..
horten Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hangi spor dalı bu ayıptır sorması?
hitler- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bocce ; ayrıntılı bilgi için => www.tbbdf.gov.tr
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 koca milli oyuncunun pasaport çıkardığı nerde görülmüş. Federasyonun halletmesi gerekir böyle bürokrasi işlerini.
hitler- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bencede çok haklısın arkadaşım..
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 İsmin çok güzelmiş ilham kaynağını merak ettim
Öne çıkan mesajlar