wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Örneğin bir cümleyi tamamen sileceğim, ne yaparız, cümlenin hepsini seçer bakcspace e basarız. Ya da dümlenin hepsini seçer, yeni ayzacağımız cümleyi yazarız, eskisi silinir. Hayır efendim, benim öyle olmuyor, ya hepsini select edip delete e basmam lazım, ya a, başka alternatifim yok. Boşver diyeceksiniz, editing işlemleriyle uğraşıyorum ve bu durum beni sinir ediyor. Insert lük bir proglem mi diye baktım, insert ile de ilgisi yok. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Bir tek wordde başıma geliyor, diğer platformlarda yazıyazarken silip kesip biçebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 backspace e basınca ne oluyor, anlayamadım? ayrıca kelime sonuna gidip ctrl backspace yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 mesela bir cümleyi sileceksin ya, hepsini select edip backspace e basarsın. Böyle yapınca hiçbirşeyi silmiyor, sadece kelimenin başına atıyor. Delete e basarsam ancak siliyor. Normalde ise tek tek harf silerken bakcspace işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Öncelikle; "Tools > Options > Edit tab"a geliyoruz. "Typing replaces selection" seçeneğine tik atıyoruz. Sonra şuraya bakıyoruz; http://support.microsoft.com/kb/901124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Çokçokçok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar