DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Alan adı alabileceğim güvenli bir yer var mı? Alırken nelere dikkat etmem gerekli? Firmalar arasında çok fiyat farkı var. Bu neden kaynaklanıyor?Yerli firmalar güvenli mi? Alan adını alıp da istediğim ip'a yönlendirebiliyor muyum? Cevap verebileceklere saygılar sevgiler şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Yerli firmalar elbette güvenilir http://www.turkticaret.net : burda 10 a yakın domain imi barındırıyorum çok güvenilir.Adından dolayı biraz itici gelebilir ama çok kaliteli hizmet veriyorlar üstelik online herşey Domainleri bi kontorl paneli var hepsi orda duruyor tüm dnsleri vs değiştirebiliyosun bilgilerini fln fakat hosting de kötü turk ticaret onu diyim[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 birde http://www.karegen.com[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 www.kriweb.com Hosting'i tuzludur biraz.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 www.profocio.net Benim firmam, 1-2 gün içinde açılıyoruz. Domain kayıtlarını OnlineNic üzerinden gerçekleştiriyoruz. Tüm domainlerde, direk onlinenic üzerinden kontrol paneli veriyoruz. Domain ile ilgili tüm bilgilerinizi istediğiniz zaman onlinenic in kontrol panelinden değiştirebiliyorsunuz. Domain kayıt ücreti 9$. Eğer sitenin açılmasını beklemek istemeyip hemen almak istersen, yada herhangibir sorun varsa [email protected] adresine email atabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bu arada tabii ki istediğin ip/dns a yönlendirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 turkticaret.com'dan al derim, kendini türkiye'de kanıtlamış firmadır. Ve bir türk firmadan alıcaksanda bu dediğim yerden al eğer yurtdışı istersen ki yurt dışından almanı öneririm, gandi.net en ucuz ve en sağlam register firmasıdır.[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bu arada, turkticaret bu sektörde köklü bir firma. Ancak hosting paketlerinde sınırsız alan ve bandwidth i aynı anda sunduklarını söylüyorlar. Pratikte bu ne yazık ki imkansız. Bu yüzden de çok fazla tepki alıyorlar. Bu arada datacenter ları çok geniş. Pekçok makineleri var. Domain kayıtta kullandıkları sistem, benim kullandığım sistemle aynı. OnlineNic in resellerı onlar da benim gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Turkticaret hosting olayında kötü ya ping çok düşük gibi geliyorda yavaş açılıyor en kötü yönü ise hosting de kast ediyorum Kontorl paneli olmaması yani bu tür şeyleri müşteri hizmetleriyle hallediceksiniz[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 www.progen.com.tr[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 www.ucuz.com Domainlerimi Burada Barındırıyorum Ben Çok Ucuz Ve Kaliteli Hosting Sağlıyorlar Verdikleri Alan Dışında 50Mb Alan Veriyorlar 50MB Alan Fazla Almak Istiyorsan Ayda 1$ Fazla Veriyorsun[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Çok teşekkürler arkadaşlar. Hepsini bir inceleyeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Elbetteki www.ekohost.net. Bu tür Domain/Hosting olaylarında Canlı Destek önemli bir etkendir. Ayrıca firmanın, güvenilir ve bir ofisi olması da, istediğin anda gidip yüz yüze görüşebileceğin yetkili birilerinin olması demektir.. Hem Domain için, hem başka işler için. Eno : mck.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bende karegen.com kullanıyorum şu gün şu saatte bişey olucak gibisinden bildirimleri yapıyolar ya bu siteye niye giremiyorum diye birşey olmuyo olduğu zamanda önceden bildirilmiş oluyo. Ayrıca her türlü desteği weriyolar örneğin ibr durum olmuştu birisi emailimden şifremi istemişti ip sini rica ettim söylediler ayrıca şu gün şu saatte şöyle bir talebide olmuş o kişinin gibisinden ayrıntlı bir dökümde werdiler Yaşasın karegen :p[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 AA çok eskiymiş bu thread kim bulup çıkardı bunu ya bende atladım adam'ın domainin yılllık yenileme zamanı gelcekmiş nerdeyse..[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Eh Karegen.com hakkında bir şey söylerdim ama, şimdi söylemeyim, sonra Karegen.com 'un yöneticileri ile papaz olmayalım. Tüm hosting firmaları kardeş kardeş geçinsin böylelikle :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar