olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Arkadaşlar lvl 70 human warriorumu trade etmek istiyorum charda 3 tane t4 tanking armoru var geri kalan gear full epic neredeyse heryere exalted ayrıca sağlam dps garıda mevcuttur prince ten 2h balta epic ringler cloak neck falan filan oda saglam yani buffsız 2045 ap 10k hp war dps gear ile ayrıyetten elinde if de sergilemelik Hand of Ragnaros var Ayrıca bankada epic plate 350 Nr yine 300+ fr bulunmakta Aradıgım char ise Ally olmak şartıyla hunter dir tabi pvp server oluck ve transfere acık olucak Gearıda benmkine denk olursa tercihimdir pm le bana ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 armory sini alabilirmiyiz canim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 armoryde hangi geara bakcan ki ama illa istersen özele atarm o ayrı sen gel ingame göstereyim ben sana en iyisi hem elinde güzel bi hunter varsa yabancıya gitmez char :D bu arada charla ilgili [email protected] beklerim yada burdan öm de atarsanız olur hani hiç olmadı konunun altına yazarsınız :D [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 17:28 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ı ıı ııı ıııı ııııı ıııııı ııııııı ıııııııı ıı ıı ıı ıı ıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar