fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Tercihan kadıköyde bildiğiniz kickbox salonu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 kardesım fenerbahçede gittiğim vücud geliştirme salonunda apachi serkan lakaplı bir çok kez tv lerde izlediğiniz serkan yavuz ders vermekte... eagle star spor salonu tel 449 91 98 ... ara aytunç bey ile görüş göktan verdi numarayı de..Göktan ben oluyorum :) görüşmek üzere buda vıdeosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 http://youtube.com/watch?v=syXCdCb3RDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 baharıye de hadı camadan war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Orası kapanmadımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben senelerce ilgilendim ordan oraya sürüklendim bu işle ilgili bilmen gereken temel şeyler var bu gym cardio hede hödelerinde bu iş öğrenilmez pilates dersinden den çıkıp kick box öğretiyorum diye öbür derse giren adamlardan hiç öğrenilmez. gezdim gördüm denedim bu iş için kartala gideceksin (bende kadiköyde oturuyordum yola alışıyorsun) orada minübüs duraklarının karşısında buyurman spor okulları var izbe denebilecek rocky nin spor salonu kıvamı bir yer antremanları fight club modundadır ben dirseğimi kırmıştım arkadaşım omzunu vs antremana girdiğinde sorarsın zaten hatun erkek herkezde bir kırık çıkık hadisesi vardır :D ben şuan hergün 10 km cardio yapıyorum orada ısınırken yorulduğum kadar yorulmuyorum amma velakin gider 1 ay orada takılırsan şuanki halinle aranda dağlar kadar fark olduğunu göreceksin Turan hoca büyük adamdır aha turan ın özgeçmişini buldum :D 1966 Erzincan Kemah Aktas köyünde dogdum. Spor hayatina 1979 yilinda Karate sporuyla tanistim.5 yil çalistiktan sonra 1984 yilinda Full Contact sistemiyle Kick Boks çalismaya basladim.(Hocam Cemal Çolak(ceco) 1986 yilinda vatani görevimi yaptiktan sonra 1987 yilinda yapilan uluslararasi musabakaya katildim. Türkiye ve Avrupa sampiyonu oldum.1994 yilinda spor egitim dairesi baskanliginin açmis oldugu (kick boks) antrenör kursuna katildim. 1994 antrenör ve 1995 de hakem oldum. Suan Aktif olarak spor çalismalarimi sürdürmekteyim.Çok sayida sertifika basari belgesi silt ve plaket kupa madalya sahibiyim. Kick boks antrenörü ve milli hakemi Istanbul hakem komite üyesi 4.dan Ashihara Karate Hakemi 3.dan Muay Thai Hakemi 11 Khan Whusu 1.Duan Shotokan Karate 2.Dan [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 00:43 tarihinde, Mighty_THoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 "gym cardio hede hödelerinde bu iş öğrenilmez pilates dersinden den çıkıp kick box öğretiyorum diye öbür derse giren adamlardan hiç öğrenilmez" Arkadaşım bunu bana itafenmi söledin bilmiyorum ama bizde kickboks dersi veren " serkan yavuz " you tube ta az bakınarak hakkında bilgi edinebilirsin plates hocası falan ders vermiyor. Yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 He bide cardio dan böle özel bir şey gibi bahsetmişsin "günde 10 km cardio falan yapıorum" die :) arkadaşlar cardio kalbinizin atış sayısını kabaca sölemek gerekirse ortalama halden yüksek tutarak ve kan dolaşımınızı hızlı tutup hiç düşürmeden ; bu olayın eşliğinde yapılan egzersizlere verilen genel ad. Bunun aldığın kickboks eğitiminle alakası yok kısaca.Sanki çok iyi kickboks öğrendim bunun sayesinde 10 km cardio yapıyorum falan yazmışsın onda bir deyineyim. Son olarak belki her arkadaşımız bi taraflarının kırılmasını istemiyordur.Gel elini bacağını kıralım bizim salon daha iyi diyelim sana ? Müşterimi çekilir böle :) KONUYU AÇAN ARKADAŞA diyorum ki ; Nerde yaparsan yap kickboks unu ama fitness la beraber yap. Fitness veya body building müsabık şekilde yapmıyorsan eğer ana spor değil , tamamlayıcı spor dur ...Bir çok çeşitli spor dallarınla ilgilenen insanlar (futbol,basket,dövüş sporları,yüzmek,tenis,aklına ne gelirse) fitness yapar spor salonlarında ve genel fizik direnç ve kuvvetini arttır. Uygun biryer bulursun inşallah kardeşim,kolay gelsin... [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 17:36 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Kickbox'u geçici olarak yapmayı planlıyorum. Sadece yazın yani. Maksat hareket olsun. Yani ciddi şeyler düşünmüyorum. Söylenen yerler bana uzak geldi. Koskoca kadıkoyde bi tane salon yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Kadiköyde ve modada dövüş sporları salonları mevcut ama şu şurda diyecek kadar iyi bilmiyorum.Umarım içine sinen güzel bir yer bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ben kimseye laf atmadım seninki gocunma olmuş öte yandan bir süre avustralyadada kaldığım için serkanıda bilirim arkasındaki "organizatörü" de bilirim her fixlenmiş gösteri maçına çıkandan hoca olsa ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mmsaci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 İstanbul'un hangi bölgesinde olduğunuzu yazarsanız salon önerebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mmsaci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 İstanbul Anadolu yakasında Muaythai ve kick boks çalışabileceğiniz harika bir kulüp. Grup ve Özel dersler veriliyor. Hocaları bu branşların en eski ve tecrübelilerinden. Kulüp Adı : İstanbul Kickboxing & Muay Thai Spor Kulübü Kulüp Antrenörleri : Cengiz Gök & M.Mahmud Saçı Adres : Sultan Murat Mah. Özen Sk. Gök AP. No:1 Nato Yolu - Çengelköy - Üsküdar / İstanbul Telefon : +90 541 315 32 48 E-mail : [email protected] Web Sayfası : www.istanbulkickboks.com - www.istanbul-muaythai.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Üsküdar-Kadıköy bölgelerinde bir salon adı verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 üsküdar da zeynep kamil cibvarında var(dı). kadıköyde de kesin fenerbahçede vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar