ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 bu mesaj tam olarak ne zaman çıkıyor anlamadım 2 farklı email adresiyle denedim. direk silip eklemeye çalışınca karşı tarafa çıkmıyor bu mesaj. iki taraf birbirini silip eklemeye çalışınca da gelmiyor. belli bir süre geçmesi mi gerekiyor silince ekleme talebinin görünmesi için? tam olarak olayı bilen birisi yardım ederse sevinirim. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 23:04 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hotmail kişilerinden kaldırdığında direk oluyor az önce denedim..sadece silersen olmuyor..sadece silerse ztn bir taraf diğer tarafta ekli oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 hmms denedim şimdi allow listten silince geliyor ekleme talebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar